Čini se da bi Warner Bros. mogao dovesti Joaquin Phoenixov ‘Joker’ film na Venecijanski Filmski Festival, što bi moglo značiti i da će gurati taj film za Oscara!

I dok još ništa nije potvrđeno, izvještaj od Deadline kaže da bi Warner Bros. mogao slati Joaquin Phoenixov ‘Joker’ film na Venecijanski Filmski Festival. Warner Bros. neće prikazivati Joker na SDCC (San Diego Comic-Con), nego su umjesto toga izabrali prestižnu publika za jesen. Središnje mjesto za to će, po svemu sudeći, biti Filmski festival u Veneciji.

Snimci filma Joker Joaquina Phoenixa već su naišli na pohvale zbog snimke koju je Warner Bros objavio u CinemaConu u travnju i CineEurope u lipnju. Ako se odluče ići na Venecijski Filmski Festival, to bi moglo značiti da će Warner Bros. gurati ovaj film za Oscara. Za to ćemo morati pričekati 25. srpanj, kada će Filmski Festival u Veneciji objaviti svoje raspored.

Što mislite o tome? Može li Joker biti dovoljno dobar film za Venecijski Filmski Festival i još važnije, možda i nominirana za Oscare?