Jedan od najboljih krimića koji ćete pročitati ove godine

Jedan od najboljih krimića koji ćete pročitati ove godine

Linda Green: Posljednje što mi je rekla

Britanska književnica i novinarka Linda Green proslavila se romanom „Igra skrivača“ koji je oduševio i hrvatsku čitalačku publiku. Njezina nova uspješnica „Posljednje što mi je rekla“ drugi je naslov na hrvatskom jeziku u prijevodu Marina Popovića. Renomirani britanski književni klub Richard and Judy oduševio se ovim romanom i odmah po objavljivanju uvrstili su ga u svoj klub. Da nisu pogriješili s odabirom ovog napetog i šokantnog romana dokazuju i brojne liste najprodavanijih naslova na kojima se našao. „Posljednje što mi je rekla“ majstorski je napisan roman, napet i dirljiv do posljednje rečenice.

Linda Green proslavila se pisanjem psiholoških trilera, a u svojoj spisateljskoj karijeri autorica je napisala deset romana koji su se prodali u nekoliko milijuna primjeraka diljem svijeta i preveli na 12 jezika. Svoj prvi roman „The Time Machine“ napisala je sa samo 8 godina. Kao tinejdžerica osvojila je nekoliko prestižnih nagrada, ali je trebalo više od 20 godina da se njena uporna želja ostvari, te je 2007. godine konačno i objavila svoj prvi roman „I Did a Bad Thing“, te ubrzo zatim i drugi. Nakon toga kreće brzi uspon, te njezini romani postaju svjetski hitovi.

Jedan od najboljih krimića koji ćete pročitati ove godine


RADNJA:
Trenutak prije svoje smrti, Nicolina baka Betty šapne joj da se u dnu dvorišta nalaze dječica. Nicolina majka tvrdi da je riječ o besmislenome trabunjanju umiruće žene. Međutim, kada Nicolina kći pronađe kost igrajući se u Bettynu vrtu, postane jasno da vrt skriva zlokobne i mračne tajne iz prošlosti. Hoće li razotkrivanje bolnih obiteljskih tajni u konačnici razoriti Nicolinu obitelj?

Similar Posts