Ovo su trenuci u kojima se moć superjunaka na velikom ekranu osjeća najstvarnije. Zvijezda filmova Aquaman i Justice League Jason Momoa oglasio se na Instagramu kako bi objavio očaravajuću priču o svom susretu s mladim obožavateljem koji prolazi kroz kemoterapiju zbog raka. Danny Sheehan prethodno je dospio na naslovnice nakon što je video kako prima akcijsku figuru iz Aquamana postao viralan, što je skrenulo pažnju Momoi, koji je objavio video kako razgovara preko FaceTimea razgovara s Sheehanom. Oduševljenje mladog obožavatelja bilo je neizmjerno i prve riječi koje je rekao su bile “Bok Aquaman!” Video možete pogledati u nastavku.

“Samo sam htio zahvaliti zajednici, prijateljima i obitelji na Instagramu što su se obratili i pokazali mi ovog prekrasnog dječaka Dannyja koji prolazi kroz kemoterapiju i ima rak”, napisao je Momoa u svom postu. “Na mreži sam vidio njegov video zbog kojeg sam poželio stupiti u kontakt preko FaceTimea te provesti neko vrijeme razgovarajući s njim. Ako biste željeli pomoći i pročitati više o njegovoj priči i njegovoj obitelji, njegov go fund me nalazi se na mom IG storyu i linku u opisu profila. Hej @wbpictures idemo dati Dannyju Aquaman Trident! Aloha J.”

Momoa će se vratiti kao naslovni heroj za nadolazeći nastavak svog solo filma iz 2018. godine, koji će također vratiti suigrače Amber Heard kao Mera, Patricka Wilsona kao Orma i Yahya Abdul-Mateen II kao Black Manta. Redatelj James Wan ponovno će stati iza kamere, radeći prema scenariju koautora originalnog filma, Davida Leslie Johnson-McGoldricka. U prethodnom intervjuu s Ellen, zvijezda Aquamana Jason Momoa zadirkivao je sljedeće detalje o Aquamanu 2:

“Bio sam stvarno, stvarno, stvarno, strastven, uraditi drugi, jer je to prvi put da je sve na Zemlji. Kombinira se kopno i more, otprilike kao što radim s tim [ekološkim]. Nema vanzemaljaca koji uništavaju Zemlju, to smo mi. I bio sam uzbuđen što sam se vratio tamo, tako da sam radio s našim prethodnim scenaristom, imamo zaključanu priču i ulazimo u to.”

Aquaman 2 trebao bi stići 16. prosinca 2022. godine, datum izlaska, točka na kalendaru koja ide ravno u glavu s često odgađanim Avatarom 2. Taj datum jednostavno nije dovoljan za dva dugo očekivana nastavka za milijardu-dolarske filmove koji započinju s A.