Jason Momoa i redatelj Colin Hardy napustili 'The Crow'! - Svijet filma

Jason Momoa – ‘najavljuje’ Crow reboot!

Već neko vrijeme se spominje reboot legendarnog The Crow filma iz 1994 godine, a sada je Jason Momoa, koji je vezan za glavnog glumca, objavio na svom Instagram profilu i sliku povezanu s filmom. 

Posljednje što smo ćuli o ovom filmu, koji bi trebao biti naziva The Crow Reborn je da bi glavni glumac trebao biti Jason Momoa, te redatelj Corin Hardy. Ali sada je Momoa objavio sliku na Instagramu, spominjući Hardya: “Ovo čekam već dugoooo vremena… uradimo to brate.”

I’ve been waiting for sooooo long. @corinhardy let’s do this brother aloha j

Objavu dijeli Jason Momoa (@prideofgypsies)

Sony je pristao distribuirati film, koja bi navodno trebala biti vjernija adaptacija strip knjige The Crow od pisca James O’Barr.

Originalni The Crow film je izašao 1994 godine, redatelj filma je Alex Proyas, scenaristi David J. Schow i John Shirley. Zvijezda filma je Brandon Lee kojem je to, nažalost, bio posljednji film. Film je također pravljen prema strip knjizi The Crow od pisca James O’Barr, a priča priču o Eric Draven (Lee), rok glazbeniku koji je oživljen iz smrti kako bi osvetio svoju smrt kao i silovanje i smrt svoje zaručnice.

Glavni glumac, Brandon Lee, je slučajno usmrćen tijekom snimanja zadnjih scena, iz pištolja koji je imao neispravne slijepe metke, samo 8 dana prije završetka produkcije. Nezavršene scene u kojima je trebao on glumiti su riješili prepravljanjem scenarija, dvojnicima i specijalnim digitalnim efektima. Taj film je posvećen Lee i njegovoj zaručnici Eliza.

Similar Posts