Jared Leto će biti glavna uloga u Sonyjevom ‘Morbius The Living Vampire’

Jared Leto će biti glavna uloga u Sonyjevom ‘Morbius The Living Vampire’

Jared Leto prelazi, barem na kratko, iz DC svijeta u Sony/Marvel svemir, te će utjeloviti Dr. Michael Morbius, glavnog lika u nadolazećem Spider-Man spin-off filmu ‘Morbius The Living Vampire’.

Čini se kako je Jared Letu dosta čekanja Warner Brothers da se odluče što će učnitit s njegovim likom Jokera. Umjesto toga, on se okreće Sonyju, kako bi se kao glavni lik pridružio njihovom Spider-Man spin-off filmu ‘Morbius The Living Vampire’.

Iako su detalji filma Morbius još poprilično čuvani u tajnosti, ono što za sada znamo o ovom Spider-Man spin-off filmu je sljedeće; scenaristi filma su Matt Sazama i Burk Sharpless, koji su nedavno radili na Netflix reboot seriji Lost in Space.

Sony pravi Novi Spider-Man spin-off Film: ‘Morbius’! - Svijet filma

Glasine o priči filma su sljedeće:

“Akcijska horor priča o znanstveniku koji, u potrazi za lijekom rijetke krvne bolesti, slučajno se pretvara u vampira koji, iako gušen svojom osobnom željom za krvlju, odlučuje plijeniti kriminalce koje smatra nedostojnim za život.”

Ako je ovo točno, čini se kako će film pratiti priču Dr. Michael Morbius koji je, baš kao i Curt Connors, eksperimentirao na sebi, te se time unakazio, ali mu je to dalo nadnaravne sposobnosti. Uz to, sviđa mi se ova konstatacija da će film biti akcijskog-horor žanra, što je u zadnje vrijeme dosta popularno i traženo, baš poput Logan i Josh Boone nadolazećih New Mutants.

Poznat je i redatelj filma, koji će biti Daniel Espinosa (Life, ‘Safe House’, ‘Child 44’).

Letova budućnost u Warner Brothers DC Comics filmovima je nesigurna (kao i većine filmova u kojima bi se trebao pojaviti). Posljednje o čemu smo pisali je da studio želi razviti solo ‘Joker’ film, s Leto u glavnoj ulozi, te bi se trebao pojaviti u drugim filmovima poput ‘Suicide Squad 2’ i potencijalnoj uvrnutoj romantičnoj priči, s Margot Robbie – Harley Quinn. Kako će ova uloga djelovati na te projekte ostaje vidjeti.

‘Morbius’ je sljedeći film nakon ‘Venoma’ koji nam dolazi ove jeseni, a u najavi su još ‘Silver & Black’, koji je poslan natrag na prepravljanje scenarija koji nije bio zadovoljavajuć, te navodno ‘Nightwatch’. Nije još poznato hoće li se svi ti filmovi odvijati u istom svemiru, niti hoće li se Tom Holland – Peter Parker/Spider-Man – pojaviti u njima.

Napišite nam što mislite o ovom izboru Leta za novog ‘Living Vampire’

Similar Posts