Čini se kako će nadolazeći Netflixov superhero film dovesti neke veterane ovog žanra u svoje redove. 

Prema izvještajima iz Deadline, Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt su prihvatili uloge u nadolazećem, za sada bez naziva, znanstveno-fantastičnom filmu koji dolazi na ovu streaming platformu. Film će režirati Catfish i Nerve kreatori Henry Joost i Ariel Schulman, a Netflixov Twitter profil je dao naslutiti da će film uključivati super moći.

Prema The Hollywood Reporter, film će biti “uzdignuti znanstveno-fantastični akcijski triler” smješten u Portlandu tijekom epidemije droge, koje daju korisnicima razne super moći. Gordon-Levitt će glumiti policajca kojem je posao maknuti drogu s ulica, ali shvati da je jedini način da se bori s korisnicima taj da drogu i sam uzme.

Foxxova filmografija obuhvaća Baby Driver, Django Unchained, The Amazing Spider-Man 2 i Ray. Gordon-Levitt je najpoznatiji po ulogama u 3rd Rock From the Sun, Inception, The Dark Knight Rises i HitRECord franšizi.

Scenarij za film će napisati Mattson Tomlin, s Eric Newman i Bryan Unkelessovom Screen Arcade produkcijom. Ovaj projekt će biti drugi, superhero žanra, u karijeri Foxxa, nakon što ćemo ga uskoro moći gledati u nadolazećem superhero filmu Spawn.

Prerano je još pričati o datumu izlaska, a svi ostali detalji radnje se drže u tajnosti. Možemo se samo nadati da će biti na tragu velikih superhero filmova.