James Wan podijelio je prvi pogled na Conjuring 3 – pogledajte ga u nastavku.

Redatelj prva dva filma se vraća producirati treći film iz ponovno pokrenute franšize, koji se zove Conjuring: The Devil Made Me Do It!

U videu koji su podijelili Warner Bros, Wan i dvije zvijezde nadolazećeg filma, Vera Farmiga i Patrick Wilson, koji su glumili u prva dva filma, daju obožavateljima pogled iza zavjese nastavka.

“Zaista sam želio da The Conjuring 3 pobjegne od čitave postavke uklete kuće iz prva dva filma o Conjuringu”, kaže Wan u videu. “To bi trebalo biti više na sasvim drugoj razini, nešto što nikada prije nismo istraživali u ovom svijetu.”

Pogledajte ovdje:

Opisujući radnju novog filma, dvoje glumaca objasnili su paralele iz stvarnog života sa svojim likovima, istražiteljima paranormalnih pojava Edom i Lorraine Warren.

Sadržaj radnje objašnjava: „Jedan od najsenzacionalnijih slučajeva iz njihovih dosjea, započinje borbom za dušu dječaka, a zatim ih prelazi dalje od svega što su ikad prije vidjeli, da bi prvi put u povijesti SAD-a osumnjičenik za ubojstvo tražit će demonsko posjedovanje kao obranu.”

“Suđenje Arneu Cheyenneu Johnsonu, ovo je bio međunarodno poznat slučaj”, dodaje Vera Farmiga u videu, “što je bilo prvi put u povijesti prava u Sjedinjenim Državama da …”

“… da je demonsko posjedovanje korišteno kao razlog za počinjenje ubojstva”, nastavio je Patrick Wilson. “Čeka vas puno drugačija vožnja nego što ste to bili u drugim Conjuring filmovima.”

The Conjuring: The Devil Made Me Do It u kina bi trebao stići 4. lipnja 2021.