James Gunnov The Suicide Squad želi Johna Cenu

James Gunnov The Suicide Squad želi Johna Cenu

John Cena napokon se može pridružiti glumačkoj postavi velikog stripovskog filma. Warner Bros. je trenutno na vrućem tragu sa svojim DC svemirom, nakon uspjeha Aquamana i Shazama na kino blagajni. Oni žele nastaviti s tim uspjehom s nadolazećim filmovima. To uključuje i Suicide Squad, koji je pozicioniran kao ponovno pokretanje franšize (iako će sadržavati nekoliko istih likova iz Suicide Squad-a 2016.). Sada, izgleda da će jednog od novih likova glumiti Cena.

Prema novom izvješću, John Cena, WWE superstar pretvoren u glumca, je u pregovorima da se pridruži glumačkoj postavi The Suicide Squad filma u trenutno neodređenoj ulozi. To bi označilo Cenin prvi nalet u svijet superheroja. Dok su njegovi rani pothvati u velikoj mjeri bili degradirani na B-akcijske filmove, kao što su Marine ili 12 Rounds, Cena je u zadnje vrijeme u usponu. Godine 2018. glumio je u hvaljenoj komediji Blockers kao i u Bumblebeeu, koji bi možda i mogli spasiti franšizu Transformera.

James Gunnov The Suicide Squad želi Johna Cenu

Suicide Squad postao je vrlo intrigantan projekt kada su redatelja Guardians of the Galaxy Jamesa Gunna doveli kako bi napisao i režirao ono što je, prije njegova sudjelovanja, bilo nazivano Suicide Squad 2. Warner Bros. pokupio je Gunna nakon što ga je Disney otpustio iz Guardians of the Galaxy Vol. 3, samo da bi ga nedavno ponovno zaposlili. Gunn će vratiti nekoliko poznatih lica, kao što su Viola Davis kao Amanda Waller, Jai Courtney kao kapetan Boomerang i Margot Robbie kao Harley Quinn. Ipak, projekt je opisan kao “potpuni reboot”.

Idris Elba je prvotno doveden kako bi zamijenio Willa Smitha kao Deadshot. Međutim, nedavno je otkriveno da su James Gunn i studio odlučili da je najbolje da Elba u potpunosti glumi novog lika. Iako se detalji za sada još uvijek čuvaju u strogoj tajnosti, objavljeno je da će Ratcatcher, Polka-Dot Man, Peacemaker i King Shark biti dovedeni u film. Ratcatcheru će se zamijeniti spol i u filmu će biti žena, a prethodni izvještaji ukazuju da Gunn predviđa Davea Bautista kao Peacemakera. Možda bi Cena mogao biti Polka-Dot Man ili King Shark? To su u ovom trenutku spekulacije, s obzirom na to da nisu otkriveni detalji o tome koga će glumiti.

Proizvodnja na filmu započinje ove jeseni, što znači da bismo trebali čuti više vijesti o castingu u nadolazećim mjesecima.

Similar Posts