U šokantnom preokretu James Gunn je zaposlen od strane Warner Bros. i DC da piše scenarij i možda režira Suicide Squad 2.

Ovo je prvi posao koji je prihvatio nakon što je dobio otkaz iz Disneyja, koji ga je otpustio s vrlo uspješne Guardians of the Galaxy franšize ovog srpnja, nakon što su izašli na vidjelo neki njegovi kontroverzni stari tweetovi.

Gunn je pomogao započeti kozmičku stranu Marvel Filmskog Svemira, kroz svoja prva dva Guardians filma i bio je na putu završiti trilogiju, kada je zbog gore navedenih razloga dobio otkaz. I dok su se mnogi fanovi Marvela nadali da će se vratit, on je ipak budućnost u Hollywoodu morao potražiti negdje drugdje.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

I dok ga Disney nije htio vratiti, navodno su se mnogi drugi studiji borili da ga dovedu u svoje redove. Jedan od glavnih favorita je bio Warner Bros. i DC, koji kako se čini su i uspjeli u tom pothvatu.

The Wrap donosi da je James Gunn u razgovorima za scenarista, a možda i redatelja nadolazećeg Suicide Squad 2 filma. Ovaj projekt je prethodno trebao režirati i pisati scenarij Gavin O’Connor, Ali se čini kako je on sada otpao. Ako im ovaj dogovor uspije, Gunn bi se trebao vratiti u svijet superheroja, ali zamijeniti Marvel s DC.

Mi se samo možemo nadati da će napraviti bolji posao od redatelja i scenarista prvog dijela Suicide Squada, David Ayera.