Poticaj na podizanje svijesti Snyderovog reza Justice League filma svakodnevno dostiže novi intenzitet. I originalni redatelj Justice Leaguea Zack Snyder nastavlja se igrati na društvenim mrežama, sljedeći raspored koji je iznio kao #ReleaseTheSnyderCut tim. Oni su svaki dana ovog tjedna odredili odati počast pojedinim članovima Lige. Nedavno je bio “Cyborg Day,” što je potaknulo Zack Snydera da podijeli ovu izbrisanu sliku iz svojeg Snyderovog reza Justice League filma:

Koristeći opis “Defending the father,” čini se da Zack Snyder pokazuje scenu u kojoj negativac Steppenwolf napada S.T.A.R. Labs s namjerom da pronađe posljednji Motherbox. O ovoj sceni se već pričalo i trebala se odvijati dok su se ostali članovi Lige nalazili s Alfredom na krovu, a u tom trenutku je Victor Stone (Ray Fisher) izašao iz sjena kako bi ih upozorio o napadu na laboratorij. Mi nikada nismo vidjeli tu scenu u kinematskom rezu.

Teško je reći tko je bio više izmijenjen za konačnu verziju filma, ali neki od fanova misle da je to ipak bio Cyborg, koji je po njima trebao biti srce filma, pogledajte ispod:

Hoće li fanovima, glumcima i Snyderu ovaj pokret uspjeti, teško je reći, međutim, nekako se najizglednije čini, ako se to dogodi, da bi moglo doći na novu streaming platformu HBO Max, čime bi definitivno privukli nove pretplatnike.