10 Najboljih filmova Idris Elba

Idris Elba proglašen najseksi muškarcem 2018.

People Magazine svake godine proglašava najseksi muškarce u tekućoj godini, ove godine je tu titulu odnio Idris Elba. Koga je sve pobijedio, pročitajte u članku.

Elba je morao pobijedio druge glumce iz Hollywooda, poput Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Dwayne Johnson i mnogih drugih kako bi dobio ovu titulu.

Ovaj 46to godišnji glumac je postao vrlo popularan posljednjih godina i jedan od najtraženijih i talentiranijih glumaca u industriji. Njegov osjećaj za dramu, pa čak i komediju kada situacija to zahtjeva, je ono što Idris Elbu ističe, a čini se kako je i poprilično seksi. Pa što je Elba imao za reći kada je saznao da je proglašen Najseksi Muškarcem na svijetu za ovu godinu? Evo što je imao za reći.

“Ja samo rekao kao ‘Ma daj, nema šanse. Stvarno?’ Pogledao u ogledalo i pregledao se. Onda sam rekao ‘Da, danas jesi seksi.’ Ali da budem iskren, to je samo dobar osjećaj. Jako lijepo iznenađenje, podizanje ega sigurno.”

Tko ne bi volio osjetiti podizanje ega stavljanjem u tu situaciju? Ali nije da Idris Elbu samo njegov izgled čini seksi osobom. Čovjek ima stvaran talent, prvi puta se pojavivši na Američkom radaru u seriji The Wire. Sve od tada, njegova popularnost samo raste.

Počevši s njegovom ulogom Heimdalla u Thoru, glumac se povremeno pojavljuje u Marvel Filmskom Svemiru, uključujući ovogodišnji Avengers: Infinity War. S obzirom na to da je MCU najveća stvar u filmskom svijetu trenutno, to mu je sigurno dalo veliku izloženost Hollywoodu. Neke od njegovih drugih velikih uloga su Pacific Rim, Prometheus, Star Trek Beyond, te neki malo manji, ali odlični projekti poput Beasts of No Nation i Molly’s Game, a ovdje možete vidjeti nama najboljih 10 filmova Idris Elbe. On je još imao dodati ovo kada je bio intervjuiran oko ove nagrade.

“Život nije razmišljanje o tome što ste trebali napraviti. Mislim da bi svi trebali prihvatiti filozofiju da sutra ne postoji i samo to učini danas, čovječe. A možda bi trebali ti učiniti onako kako vam srce želi.”

Iduće za Idris Elbu je Fast and Furious spin-off Hobbs and Shaw, koji se trenutno snima. Također će se pojaviti u Cats filmskoj adaptaciji, kao i George Millerovom sljedećem redateljskom filmu, Three Thousand Years of Longing. Hoće li se pojaviti i u Avengers 4? Trenutno je sve moguće, ali čak ako je njegovo vrijeme u MCU završeno, Elba neće imati problema naći drugi posao.

Similar Posts