Idris Elba će zamijeniti Will Smitha u 'The Suicide Squad'?

Idris Elba će zamijeniti Will Smitha u ‘The Suicide Squad’?

Poznati engleski glumac Idris Elba, koji je fanovima superhero svemira poznat kao Heimdall iz Marvel filmskog svemira, čini se, postati će još jedan od filmaša u nizu koji će svoju karijeru nastaviti u konkurentnoj stripovskoj kući.

Naime, Elba je, prema izvorima, Warnerov prvi izbor za novog Deadshota kojeg je dosada u DC-evom svemiru glumio Will Smith, iako se pojavio u samo jednom filmu – Suicide Squad iz 2016., koji je, unatoč lošim kritikama, prošao izvrsno na box-office sa zarađenih $746 milijuna u cijelom svijetu. Smith je nedavno objavio da odustaje od Deadshotove maske zbog prenatrpanog rasporeda.

Na nastavku/rebootu (u jednu ruku će biti nastavak, ali će također nekako krenuti ispočetka) The Suicide Squad trenutno radi James Gunn, koji je također prešao u DC nakon što je u Marvelu dobio otkaz. Gunn će napisati i režirati film, a film bi svjetlo dana trebao ugledati 6. kolovoza 2021.

Projekt je još uvijek u ranoj fazi pred-produkcije tako da nam konkretne informacije dolaze na kapaljku. Dosta se polemike diglo oko povratka Margot Robbie kao Harley Quinn, koja je u originalnom Suicide Squadu pobrala same pohvale, ali njen povratak nije potvrđen, ali nije ni odbačen, tako da po tom pitanju još visimo u zraku. No ipak, Margot ćemo kao Harley još uvijek gledati iduće veljače u filmu Birds of Prey.

Similar Posts