Hulu je objavio prvi teaser za novu Marvel Comics seriju, Helstrom, za vrijeme virtualnog panela San Diego Comic-Con. Serija se temelji na liku Marvel Comicsa Daimonu Hellstromu, izvorno poznatom kao Sotonin sin.

Čini se da će Helstrom oboriti demonsku vezu, barem u početku. Serija prati Daimon (Tom Austen) i Anu (Sydney Lemmon), odraslu djecu serijskog ubojice koji sada su sada detektivi koji love ubojice i demone. Prvi pogled na seriju pokazao je da su Daimon i Ana posjetili svoju majku koja je institucionalizirana u nekakvog Hannibal Lecter spiki.

Osmislili su ga 1973. Gary Friedrich i Jim Mooney, Daimon Hellstrom bio je dio vala okultnih tematika u Marvel Comics omogućen slabljenjem moći vlasti Comics Code Authority. CCA, odbor za cenzuru u industriji, za razliku od MPAA-e, ranije je zabranjivao sve napomene okultnog – uključujući vampire, vukodlake, vjerske ličnosti itd. – u stripovima. Helstrom je započeo izmišljeni život kao sin stvarnog Sotone, ali njegov se otac kasnije preobratio da je upravo on bio, znaš, običan demonski demon.

Helstrom će stići na Hulu 16. listopada 2020. u seriji od 10 epizoda. Za sada je riječ o posljednjoj Marvelovoj TV seriji koja nije namijenjena izdanju na Disney Plusu.

Teaser trailer serije Helstrom: