Upoznajte ‘Marvel’s The Offenders,’ jer M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra, Dazzler i Howard the Duck dobivaju svoje animirane serije za odrasle na Hulu.

Doba Defendersa prolazi; neka vrijeme Offendersa počne!

S obzirom na nedavna otkazivanja Iron Fista, Luke Cagea i Daredevila, čini se kako partnerstvo Netflix/Marvel uskoro završava. Ali to ne znači da neće biti novih Marvel TV adaptacija kojima se možemo nadati na streaming mrežama. Jučer je Hulu najavio novo partnerstvo s Marvel Television koje će producirati četiri nove animirane serije bazirane na manje poznatim, ali voljenim likovima: M.O.D.O.K., Hit-Monkey, Tigra & Dazzler i Howard the Duck. Te četiri serije će onda kulminirati u jednoj zajedničkoj imena Marvel’s The Offenders.

Marvelov M.O.D.O.K. se fokusira na jednog od zlikovaca najsmješnijeg izgleda u cijelom superhero svijetu. Iako njegovo ime znači Mechanized Organism Designed Only for Killing, glavna činjenica oko M.O.D.O.K-a je da on ima stvarno veliku glavu i stvarno malo tijelo. Ova nova serija usredotočit će se na borbu M.O.D.O.K.-a da zadrži kontrolu nad svojom zlom organizacijom i njegovom zahtjevnom obitelji.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Marvelova Hit-Monkey serija će istraživati priču o nepravdi prema Japanskom snježnom majmunu kojem je mentor duh američkog ubojice i koji koristi svoje vještine za veliku osvetu kroz podzemni svijet u Tokiju. Zamislite nešto poput John Wicka, samo kao majmuna, a tu je i duh.

Marvelova Tigra & Dazzler serija usredotočena je na dva naslovna lika, koji su “probuđeni superheroji” (od kojih je jedna ljubiteljica mačaka, a druga svjetski aktivna pop pjevačica) dok se pokušavaju probiti u Los Angelesu.

Naposljetku, Marvelova Howard The Duck serija usredotočuje se na poteškoće pričajuće patke, lika kojeg je Steve Gerber prvi put stvorio kao predstavu s klasičnom “smiješnom životinjom” zarobljenom u svijetu koji nikada nije napravio. Karakter je postao takva protu-kulturna ikona u ’70 -im da je dobio glasove za predsjednika u kampanji 1976. godine. Njegovo pojavljivanje na kraju Guardians of the Galaxy filma nagoviještalo je budućnost u MCU, ali sada će Howard glumiti u ovoj animiranoj seriji. Uz pomoć svoje “Gal pal” Beverly, Howard se nada da će se vratiti kući prije nego što ga može skuhati zli dr. Bong. Kasnije, Howard će se udružiti s MODOK-om, Dazzler-om, Tigrom i Hit-Monkey kako bi “spasio svijet i određene dijelove svemira”.

Očekujte da ove serije imati mnogo humora, jer su neka velika komičarska imena povezana. Patton Oswalt piše i producira M.O.D.O.K. zajedno s Jordanom Blumom i šefom Marvel Televizije Jephom Loebom, dok je Chelsea Handler izvršna producentica i pisac na Tigra & Dazzler uz Loeb i Ericu Rivinoju. Kevin Smith i Dave Willis su pisci i producenti na Howard the Duck, s Loebom. Marvel je pionir koncepta međusobno povezanog fiktivnog svemira koji je postao dominantan u pop kulturi posljednjih godina, ali ove postave upućuju na to da su skloni parodiranju ideja koje su uključene.

Hulu nije objavio kada će ove serije izaći.