Hugh Jackman ismijava Ryana Reynoldsa dok čestita Johnu Legendu što je imenovan najseksi muškarcem

Hugh Jackman ismijava Ryana Reynoldsa dok čestita Johnu Legendu što je imenovan najseksi muškarcem

Jučer je PEOPLE proglasio Najseksi muškarca 2019. godine, a ove godine ta titula ide Johnu Legendu. Bivši Najseksi muškarac svijeta, Hugh Jackman, je putem Twittera dao neke savjete ovogodišnjem pobjedniku. Naravno, glumac nije mogao Legendu poslati čestitke, a da ne spomene još jednog bivšeg Najseksi muškarca svijeta, Ryana Reynoldsa. Njih dvojica su bili upleteni u ‘groznu’ svađu otkad je Reynolds počeo gurati Jackmana da se pojavi kao Wolverine u filmovima o Deadpoolu. Jackman je to odbio i otad su krenuli jedan na drugog na različite načine.

“Dragi John. Masivna čestitka na pridruživanju ovoj prestižnoj skupini. 99% vremena People to shvati kako treba. Primjer Blake, DJ. Ipak treba biti oprezan. Tu je 1% Važno je da upadneš u pravu ekipu. Uživaj u svom vladanju,” napisao je Jackman.

Kao što vidite, video prikazuje Jackmana i Reynoldsa kako se dive Jackmanovoj naslovnici nakon njegove pobjede 2008. godine. U studenom te godine, Jackman je bio u tri X-Men filma, imao je film u kinima (Australija Baza Luhrmanna), te je bio samo nekoliko mjeseci udaljen od vođenja 81. Oscara.

Reynolds je osvojio nagradu 2010. godine, a to je bilo godine u kojoj je snimio film Buried. Bio je viđen puno više prethodne godine u filmovima Adventureland, The Proposal, Paper Man i X-Men Origins: Wolverine. Koliko god to ljudi žele zaboraviti, te je godine on prvi puta glumio Wadea Wilsona.

Similar Posts