Total F*cking Godhead – Corbin Reiff

Rockmark predstavlja hrvatski prijevod prve sveobuhvatne biografije Chrisa Cornella, Total F*cking Godhead, koja je kod nas objavljena istodobno kada i u svijetu.

Corbin Reiff, glazbeni novinar iz Seattlea, na 340 stranica kronološki prati život jednog od najboljih i najprepoznatljivijih pjevača svih vremena: od odrastanja i prvih bendova, sve do formiranja Soundgardena s kojim je ’90-ih dominirao glazbenom scenom i popularnom kulturom, skupa s Pearl Jamom, Alice in Chains i Nirvanom. Nije zaboravljena ni Cornellova dinamična solo karijera, vrijeme provedeno u Audioslaveu i Temple of the Dog, kao ni problematične godine borbe s ovisnošću.

Hrvatsko izdanje prve biografije Chrisa Cornella
Obogaćena izjavama onih koji su bili bliski s Chrisom Cornellom, Total F*cking Godhead – fraza kojom se u grunge svijetu opisuje iskustvo za koje drugi superlativi ne bi bili dostatni – temeljito je istražena biografija s kojom ćete se podsjetiti na grunge eksploziju, ali i na talent i osobnost legendarnog rockera koji je svoj život tragično okončao 2017. u 53. godini.

Autor: Corbin Reiff
ISBN: 9789538292101
Godina izdanja: 2020.
Broj stranica: 341
Uvez: Meki
Cijena knjige iznosi 139 kuna.

Glazbena knjižara Rockmark dosad je objavila: autobiografiju pjevača Iron Maidena, Brucea Dickinsona, Čemu služi ovaj gumb?; biografiju frontmana grupe Queen, Freddie Mercury – život, smrt i nasljeđe; biografiju Davea Grohla, Nirvana, Foo Fighters i druge (ne)zgode; knjigu Woodstock – kako napraviti najveći festival na svijetu organizatora Woodstocka, Michaela Langa; autobiografiju frontmana Motörheada, Lemmy Kilmistera, White Line Fever; slikovnicu Abeceda grupe Metallica; knjigu Prijatelji – Ona o seriji Friends, autorice Kelsey Miller; te prvo vlastito izdanje, Enciklopediju hrvatskog milenijskog rocka Zorana Tučkara i Stjepana Vrečka.

Ove označene naslove možete kliknuti i odvest će vas na recenziju knjiga!