Homelander glumac Antony Starr kaže da će 'The Boys' trajati još nekoliko sezona

Homelander glumac Antony Starr kaže da će ‘The Boys’ trajati još nekoliko sezona

Uskoro će produkcija započeti za još jednu sezonu The Boysa, a nešto kasnije serija će objaviti svoju treću sezonu na Amazon Prime Video. Prilagođavajući naslov Dynamite Comics Gartha Ennisa i Daricka Robertsona, serija je postala probojni hit za Prime, platformu koja je sada vlasništvo pretvorila u franšizu uvođenjem barem jednog spin-offa. Uz mnoštvo serija vezanih za The Boys u razvoju koji vodi Jeff Bezos, glavni glumac serije Antony Starr kaže nam kako osjeća da će nakon premijere treće sezone za nekoliko mjeseci biti još barem nekoliko sezona glavne serije.

“Duljina trajanja mora biti diktirana snagom priče i kvalitetama priča koje mogu smisliti”, rekao je Starr za ComicBook.com. “Mislim da neminovno, serije – ako ste uho spustili na zemlju – možete osjetiti kada vlak dolazi, a vi i trebate li sići s pruge.”

Međutim, glumac kaže da ne misli da to vrijeme dolazi tako brzo, a Eric Kripke i soba scenarista imaju puno materijala za provođenje serije kroz neposrednu budućnost.

“Nadamo se da nećemo ići dalje od onoga koliko nas žele i izaći ćemo kad za to dođe vrijeme, kad budemo na dobrom mjestu”, dodaje glumac. “Mislim da su svi dovoljno pametni za to.” Čime je glumac htio zapravo reći da možemo očekivati još mnogo od serije, ali da se nada da neće forsirati sezone jednom kada bude jasno da je vrijeme za završetak.

Zaključuje, “Mislim da još imamo dobrih nekoliko sezona. Mislim da imamo sjajnu glumačku postavu i stvarno zanimljivu premisu, i mislim da, kao što ste rekli, zaista možemo ići bilo gdje s ovim. Mislim da je to prilično zdrava predstava i mislim da postoji dobar život za to.”

Iako treća sezona još nije dobila datum izlaska, vjerojatno će izaći krajem 2021. ili početkom 2022. Druga sezona emisije završila je snimanje u studenom 2019. prije debija u listopadu 2020. Kripke je prethodno spomenuo kako se nadao da će treći izlet početi snimati “početkom 2021.”, a ekipa uključena u emisiju viđena je na društvenim mrežama kako stiže u Kanadu kako bi započela postupak karantene prije nego što još jednom počnu raditi na seriji.

Similar Posts