Hulu razvija Hitchhiker’s Guide to the Galaxy TV seriju s Carlton Cuseom i Wonder Woman koscenaristom Jasonom Fuchsom.

Hollywood Reporter potvrđuje izvješće Deadlinea da Carlton Cuse i Wonder Woman koscenarist Jason Fuchs rade na seriji koja će se bazirati na Douglas Adamsovim Hitchhiker’s Guide to the Galaxy novelama. Ovo Hulu serija će doći od Disneyjeve ABC Signature, ABC Studios odjel posvećen razvoju kablovskog i streaming sadržaja.

Jason Fuchs i Carlton Cuse će pisati scenarij i biti izvršni producenti Hulu Hitchhiker’s Guide to the Galaxy tv serije. Cuse i njegova Genre Arts kompanije imaju cjelokupni ugovor s ABC Studios.

Hulu za sada nije htio komentirati.

Douglas Adams stvorio je Hitchhiker’s Guide to the Galaxy kao radio seriju za BBC prije nego je prilagodio priče u seriju od šest novela. Priča Hitchhiker’s Guide to the Galaxy fokusira se na svemirskog putnika Arthura Denta nakon uništenja Zemlje iz ruku vanzemaljske rase utirući put za međugalaktičku brzu obilaznicu. 2005. godine Disney je napravio igrani film adaptaciju The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy u kojem su glumili Martin Freeman, Mos Def i Zooey Deschanel.

Jeste li uzbuđeni što ćemo dobiti novu verziju Hitchhiker’s Guide to the Galaxy i to ovog puta u obliku serije, gdje ipak ima puno više prostora za ispričati priču ovakve skale?