Henry Cavill je Superman, da – ali legenda o britanskom glumcu nije bila ograničena na njegovu ulogu kao Čovjek od čelika.

On je postao jedan od Hollywoodskih najsnažnijih glumaca. Cavillove snažne ruke su postale rijedak primjerak ne superherojskih uloga kada je Mission Impossible: Fallout trailer izašao.

Cavill je morao žestoko trenirati za takve mišiće. Glumac je o tome opširno pričao za Men’s Health, te je podijelio kako su ga u djetinjstvu zezali kao ‘debeljuškasto dijete.’ To se sada drastično promijenilo, te većina na njega gleda kao uzor, što se tiče njegovog vježbanja i izgleda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The journey continues. Thank you to Mr Dave Rienzi for being such a wonderful guide. My physical journey over the years has been an interesting one, with plenty of pit falls and plenty of moments of reward. I’ve been reflecting on them a lot recently and I’ve been very fortunate to work with some fantastic minds. I’m thankful to them all. Recently I’ve been exploring some of the big players in bodybuilding, both from the past and the present. It’s absolutely fascinating to see what they put themselves through, the drive and mental strength required to get to such a place physically. Phil Heath in particular has caught my eye not only for his achievements but also for his genuinely humble and informative approach to his messaging. All this while being a 7x Mr Olympia. If you haven’t checked out his page it’s worth a peek. @DaveRienzi @PhilHeath #GymStuff

Objavu dijeli Henry Cavill (@henrycavill)

MH tim je susreo Cavilla i Rienzija u teretani kako bi iza kulisa vidio rutinu glumčeve Witcher trening rutine. Svako jutro, Cavill je započeo dan s brzim kardijom. Cavill je također dizao teške utege, kad god je bio u mogućnosti da uklopi vježbanje sa svojim zauzetim rasporedom snimanja.

Važno je da Cavill napominje da se vježbe koje su on i Rienzi istaknuli za MH ne smiju izvoditi zajedno kao cjelovita rutina. “To su pokreti koje smo mi stavili unutar vježbi, ovisno o mišićnoj grupi ili mišićnim grupama koju radimo tog određenog dana,” on je rekao za MH ekipu. Popis pokriva cijelo njegovo tijelo, od nožnih mišića, preko trbušnjaka do bicepsa.

Cavill je vrlo brzo naglasio i da nisu svi Superman – te da je to sasvim uredu. “Najvažnije je zapamtiti da ste vi, vi,” on kaže. “Svatko ima različitu genetiku, svi su u različitoj fazi kondicije ili treninga ili čak unose različitu količinu kalorija. Tako da vi radite sebe i samo pazite da svaki trening bude težak koliko vi to možete.”

Pogledajte ispod kako se Henry Cavill pripremao za Netflixovu The Witcher seriju