Geralt je možda najpoznatiji po svojoj dugoj, srebrno-bijeloj kosi i njegovom spoljašnjem ravnodušnom, ciničnom i prijetećem ponašanju, ali ožiljci koji opterećuju njegovo tijelo također imaju svoju reputaciju. Međutim, Netflix nije otkrio koliko je njihova verzija verzije ubojice čudovišta ispunjena ožiljcima, kojeg će utjeloviti Henry Cavill, u nadolazećoj televizijskoj adaptaciji serije The Witcher. Cavill je to danas djelomično promijenio podijelivši novu fotografiju snimljenu nakon dana snimanja s gadnim ožiljkom na Geraltovom tijelu.

Zanimljivo, iako Cavill ne otkriva ono što je snimio danas, vjerojatno je to bila scena koja je zahtijevala da bude bez košulje. Zašto biste trošili vrijeme na dodavanje ožiljaka na tijelu ako ga samo želite sakriti pod oklopom? Možda je danas ova serija snimila ljubavnu scenu između Geralta i Yennefera, koju glumi Anya Chalotra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

When you take work home with you #TheWitcher @Netflix

Objavu dijeli Henry Cavill (@henrycavill)

Kao što možda znate, snimanje na The Witcher završava za nekoliko mjeseci. I unatoč brojnim mjestima snimanja, nismo imali nikakvih značajnih curenja koja pokazuju Cavilla kao Geralta. Bilo je nekoliko curenja koja pokazuju Annu Shaffer kao Triss Merigold i Anyu Chalotra kao Yennefer, ali ništa od Geralta. Zapravo, jedini pogled koji smo dobili na Cavillovog Geralta sa seta je jedna fotografija snimljena iz daljine koja pokazuje kako trči niz brdo u punoj opremi.

The Witcher je spreman izaći negdje pri kraju 2019. godine i prva sezona će imati osam epizoda. U trenutku objavljivanja nije bilo riječi o određenom datumu ili kada možemo očekivati ​​prvi trailer serije.