Henry Cavill nije imao puno prilike zbijati šale u filmovima kao Superman, ali je dosta duhovit na društvenim mrežama, pa bi se i ova njegova objava mogla svrstati u takve (mogla da nije životno važna). 

Nakon jučerašnjih izjava da napušta DCEU i ostavlja svoj Supermanov plašt iza sebe, Cavill se obratio putem Instagrama – i to ne s pojašnjenjem koje je itko želio čuti. Zapravo zna li itko što je on htio reći time?

U ovom kratkom video naziva “Today was exciting #Superman”, Cavill nosi ‘Krypton majicu dizača utega’, gleda direktno u kameru dok u pozadini svira verzija valcera Plavog Dunava – verzija koja sadrži pse koji laju! Onda Cavill polagano diže Superman akcijsku figuricu. I … to je to. Ostavljamo vama da nagađate što je time htio reći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Today was exciting #Superman

Objavu dijeli Henry Cavill (@henrycavill)

Pada mi na pamet samo ono kao ‘Supermane, odnijela te rijeka’.

Što se Warner Brosa tiče, dali su izjavu u kojoj ne potvrđuju da Cavill odlazi, ali jednako tako ne zvuči kao da imaju u planu ikakav nadolazeći Superman film, “uvijek smo imali veliko poštovanje i odlučne odnose s Henry Cavill, a to ostaje ne izmijenjeno,” izjava kaže. Cavillova reakcija je sigurno bila smješnija i čudnija.

Prema The Hollywood Reporter, Cavillov Superman se neće pojaviti u cameo ulozi u filmu Shazam! unatoč početnim takvim planovima – a kažu da Warner Bros gradi Supergirl solo film umjesto da pravi nešto za povratak Kal-El.

Vaše mišljenje bi voljeli čuti u komentarima. Što kažete na Cavillov odgovor? Kako ga protumačiti?