The Outsider Trailer: Nova HBO horor/triler serija prema knjizi Stephena Kinga

HBO pravi seriju prema knjizi Stephen Kinga ‘The Outsider’

HBO je naručio adaptaciju nove knjige Stephen Kinga ‘The Outsider’, te su već pronašli redatelja i zvijezdu serije. 
Jason Bateman je izabran za redatelja prve dvije epizode serije i bit će producent serije pod svojom Aggregate Films producentskom kućom. Jedna od zvijezda serije će biti Ben Mendelsohn (Rogue One: A Star Wars Story, The Dark Knight Rises, Ready Player One).

U seriji, naizgled jednostavna istraga o jezivom ubojstvu lokalnog dječaka vodi iskusnog policajca i neortodoksnog istražitelja da dovede u pitanje sve što smatraju stvarnim, jer je podmukla nadnaravna sila pronašla svoj put u slučaj.

HBO pravi seriju prema knjizi Stephen Kinga 'The Outsider'

Media Rights Capital je studio koji će producirati seriju uz Aggregate Films i Temple Hill Entertainment. Mendelsohn osim što će glumit i producirati će seriju. Richard Price (Sea of Love, Ransom, The Wire) će biti scenarist kao i izvršni producent.

Mendelsohn je poznat po svojim ulogama u filmovima “Rogue One: A Star Wars Story,” “Mississippi Grind,” i “Slow West.” Također je osvojio Emmy za ulogu u Netflix seriji “Bloodlines.” Mendelsohn je glumio Kralja George VI u filmu “Darkest Hour”, a pojavit će se i u sljedećem Marvel filmu “Captain Marvel.”

Bateman je nedavno režirao nekoliko epizoda Netflix serije “Ozark,” u kojoj je i glumio i bio izvršni producent, te je posljednjih godina režirao filmove poput “Bad Words” i “The Family Fang”.

Iako se radujem ovoj seriji, pogotovo zato što je u visokoj produkciji HBOa, malo me smeta činjenica da je ta knjiga djelomično povezana s drugim Kingovim serijalom knjiga, Mr. Mercedes, koja je od AT&T. Puno toga je u izradi prema knjigama Stephen Kinga i fanovi se zaista imaju ćemu radovati.

Similar Posts