Otkrivena je radnja i glumci za nadolazeći film Guillermo del Toro ‘Scary Stories to Tell in the Dark’, kojeg pravi za CBS Films i eOne.

Prošlog tjedna je otkriveno da će Zoe Colletti glumiti u Guillermo del Toro i Andre Øvredalovoj adaptaciji knjige za mlade od Alvin Schwartz ‘Scary Stories to Tell in the Dark’, na velike ekrane za CBS Films i eOne. Sada su dodana nova lica, koja uključuju Michael Garza (Wayward Pines, Timeless), Austin Abrams (Paper Towns, Gangster Squad), Gabriel Rush (The Grand Budapest Hotel, Little Boxes), Austin Zajur (Kidding, Fist Fight) i Natalie Ganzhorn (WET Bum, Make it Pop).

Osim što smo saznali glavni dio glumačke ekipe ovog nadolazećeg horor filma, kratka radnja je također izašla na vidjelo.

“U Scary Stories to Tell in the Dark serija užasnih ubojstava utjecala je na mali gradić i sada je sve na grupi tinejdžera koji ih moraju riješiti.”

Priznajemo, ovo je zaista ukratko radnja, ali bolje je od ničega i to je jedino što imamo za sada.

Redatelj filma Øvredal je izjavio da “smo tragali mjesecima kako bi okupili savršenu grupu glumaca koji bi nam pomogli ostvariti najstrašniju adaptaciju koju smo mogli zamisliti,” izjavio je za Deadline. Del Toro, koji je producent i scenarist je dodao, “ja sam počašćen što mogu podržati Andreovu viziju i s našim partnerima donijeti nevjerojatan svijet Scary Stories na ekrane.”

Još nije raspravljano o tome koliko će zapravo strašan ovaj film biti. S obzirom na to da su ovo knjige za mlade, moguće je da neće biti R-Rated, iako bi ovom filmu upravo ta oznaka najbolje stajala ili neki vrlo snažni PG-13.

Nadajmo se da del Toro, zajedno sa svojim su scenaristima Kevin i Dan Hageman, može stvoriti jezivi i zastrašujući film kojeg svi priželjkujemo.