Oscarovac Guillermo del Toro pravi prvu antologijsku horor seriju za streaming platformu Netflix, naziva 10 After Midnight.
Antologijska horor serije od Guillermo del Toro, Oscarovca i filmaša iza filmova poput The Shape of Water, Pan’s Labyrinth, Hellboy, Pacific Rim i drugih, je na putu za Netflix. Naziva Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight, a sadržavat će priče koje će sam izabrati del Toro, koji će također biti scenarist i redatelj nekih epizoda. Ova serija će biti prva antologijska horor serija za Netflix.

Prema Deadline, del Toro će se ponovno udružiti sa svojim su producentom filma Shape of Water, J. Miles Dale, te će “ručno izabrati tim najboljih horor pisaca i novih filmaša kako bi proveli njegov izbor priča u život.” del Toro, koji također radi na Scary Stories to Tell in the Dark filmu za CBS film, već je prije radio za Netflix na animiranoj seriji Trollhunters s Dreamworks Animation; zadnja sezone Trollhunters serije počinje 25. svibnja.

Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight zvuči poprilično kao moderna reinkarnacija serije Twilight Zone, bude li imalo kao ta serija, vjerujem da ćemo uživati prateći je.

Pišite nam u komentarima radujete li se ovoj novoj seriji i mislite li da može biti na tragu originalne The Twilight Zone?