Uzbudljive vijesti za ljubitelje Green Lanterna su ovdje, jer je najavljeno da je live-action TV serija fokusirana na popularnog DC stripovskog lika u izradi za HBO Max.

Seriju će producirati Greg Berlanti, koji je bio jedan od scenarista na ne tako voljenom Green Lantern filmu u kojem je glumio Ryan Reynolds 2011. godine. On će također raditi i na novoj live-action Strange Adventures antologijskoj seriji za ovu novu streaming platformu.

“Oba ova originalna DC sadržaja će biti stvoreni za HBO Max i bit će kao ništa do sada viđeno na televiziji ,” rekao je Berlanti. “Antologijska serija opominjućih priča smještena u svijet gdje supermoći postoje, i, u onome što obećava da će biti naša najveća DC serija ikada, mi ćemo ići u svemir s Green Lantern televizijskom serijom, ali ne mogu vam otkriti više od toga.”

Svi ostali detalji za Green Lantern – uključujući na koje članove Corpsa će se serija fokusirati – za zaista pod velom tajne za sada, ali mi znamo da će Strange Adventures imati likove iz DC stripovskog svemira i “istražit će priče o moralnosti u zatvorenom obliku o sudarima života smrtnika i superljudi.”

Što mislite o ovim vijestima? Je li vam drago što će Green Lantern iznenađujuće biti serija, a ne film kako je dugo vremena najavljivano?