Glasine nastavljaju curiti za Fazu 4 Marvelovog Filmskog Svemira i dalje, a zvuči kao da bi se fanovima omiljeni glumac mogao pojaviti u važnoj ulozi u budućnosti. Hoće li tako ispasti ili ne ostaje vidjeti, jer zvuči da su još u ranoj fazi pregovora, ali čini se da gledamo u sljedećeg velikog zlikovca iz Marvel Studios.

Prema fanovskoj stranici MCU Cosmic (čiji su izvještaji glasina podijeljeni, ponekad točni, ponekad ne), Breaking Bad zvijezda Giancarlo Esposito bi se mogao pridružiti Marvelovom Filmskom Svemiru kao lik naziva “The Benefactor.”

Ovaj glumac se opisuje kao savršenih godina za ulogu, s Marvelom koji navodno traži glumca sličnih godina kao Esposito za ulogu “tajanstvenog i zloglasnog dobročinitelja.”

Ova web-stranica nastavlja i kaže da bi on mogao glumiti Normana Osborna ako bude izabran za ulogu i dok bi taj glumac glumio velikog i vrlo drugačijeg dugoročnog negativca za MCU – jednog znatno drugačijeg od Ludog Titana – čini se da je to malo ipak prenategnuto, zato što bi morali napraviti još jedan veliki ugovor sa Sony Pictures, koji trenutno drži prava na tog Spider-Man negativca.

Osborn postane Green Goblin, ali on je bio veliki trn gotovo svima u Marvel Svemiru tijekom stripovske priče “Dark Reign.” Osborn preuzme kontrolu nad nacionalnom sigurnosti Sjedinjenih Američkih Država nakon što se probio na vrh Thunderbolts ekipe i nakon toga spasio svijet u Secret Invasion.

Ovaj lik je napokon pobijeđen u crossover događaju Siege, i dok bi on sigurno bio veliki dodatak MCU Fazi 4 i dalje, nije potpuno jasno kakva Marvel ima prava na tog lika.

Za sada, Sony Pictures i Marvel Studios imaju još samo jedan originalni film koji će zajedno napraviti, prema njihovom originalnom ugovoru za Spider-man franšizu. Originalni plan je uključivao trilogiju solo filmova, kojoj je sada ostao još samo jedan film.

Naravno, sa zaradom filma Spider-Man: Far From Home koja je prešla $1 milijardu, uvijek postoji mogućnost da oni produže suradnju. Ali, bez potpisanog ugovora, čini se teško da bi Kevin Feige planirao neizvjesnu budućnost – osim ako ugovor već nije napravljen…

Naravno, tu postoji i mogućnost da Esposito glumi nekoga potpuno drugog. Nadamo se da ćemo uskoro saznati, što ćemo odmah podijeliti s vama.