Čini se da Paramount i Hasbro nastavljaju proširivati svoje planove za filmski svemir pravljen prema ekspanzivnoj knjižnici tvrtke igračaka, s novim spin-off filmom fokusiranim na popularnu GI Joe franšizu. Ali ovaj ima iznenađujućeg lika koji bi mogao šokirati i najveće obožavatelje Joe franšize.

Prema Hollywood Reporter, kompanije rade na spin-off GI Joe filmu prema liku Chuckles, liku koji se tek treba pojaviti na filmu. Ovaj lik je stvoren u kasnim 80′, pojavio se u stripovima i naravno kao akcijska figura, a poznat je po svojim špijunskim i infiltracijskim tehnikama.

Chuckles je u razvoju uz još jedan GI Joe spin-off film Snake Eyes koji će se fokusirati na lika istog imena u njegovo prvoj solo avanturi. Ovaj će se fokusirati na lika kakav se pojavio u prva dva GI Joe filma, prikazujući akcijsku avanturu jednog od najpopularnijih Joesa u franšizi.

Film Chuckles će uključivati i druge likove jer se opisuje kao ansambalski, sa skriptom koja dolazi od Mission: Impossible – Ghost Protocol scenarista Josh Applebaum i Andre Nemec.

Za sada još nema datuma izlaska GI Joe filma Chuckles.