Paramount Pictures je objavio službene datume izlazaka za svoja čak četiri nadolazeća filma, Micronauts, novi G.I. Joe film, Dungeons & Dragons film, kao i nadolazeći Hasbro film, za sada bez naziva.

Prošli mjesec studio je objavio suradnju s Hasbro kako bi razvili razne ‘velike’ filmove, pravljene prema igračkama i video igrama. Ako znamo da je Michael Bay Transformers serija filmova najunosnija Paramount filmska franšiza i da Hasbro ima razne legendarne brendove pod svojim imenom, imalo je smisla za obje tvrtke napraviti ovaj unosni ugovor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

U suradnji s Hasbro novo nastalim studijom, Allspark Pictures, Paramount trenutno radi na proširivanju Transformers franšize s Travis Knight 2018 spinoff, Bumblebee: The Movie i trenutno bez naziva Transformers 6 filmom. Uz to, Joe Manganiello je pisao skriptu za svoj Dungeons & Dragons film u suradnji s Warner Bros. Pictures i Sweetpea Entertainment. Ali Allspark suradnja s Paramount čini se miče Warners van iz slike, osim ako ta dva Hollywood studia planiraju raditi zajedno, kao što su to učinili na Christopher Nolan Interstellar. I za kraj, Micronauts film će započeti Paramount i Hasbro planirani filmski svemir, iako se o tome ništa nije znalo, a službeno je najavljen u 2015… do sada.

Paramount Pictures je objavio datume izlazaka za sve te filmove: novi G.I. Joe film izlazi 27. ožujka 2020 godine, Micronauts 16. listopada 2020 godine, Dungeons & Dragons izlaze 23. srpnja 2021 godine i za sada bez naziva Paramount/Hasbro film 01. listopada 2021 godine. Ovi novi datumi izlazaka nisu obuhvatili i novi Transformers film, koji je također dio Hasbro filmskog svemira.

  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Nažalost za ljubitelje Stephen Sommers G.I. Joe: The Rise of Cobra i Jon M. Chu nastavka, G.I. Joe: Retaliation, Paramount nadolazeći G.I. Joe film će biti reboot, a ne dugo očekivani G.I. Joe 3. Ovaj, novi G.I. Joe film još nema scenarista niti redatelja, ali Retaliation zvijezda i česti spasitelj franšiza Dwayne Johnson je izrazio želju za repriziranjem svoje uloge Marvin F. Hinton, poznatijeg kao Roadblock, u nadolazećem G.I. Joe filmu.

S druge strane, Dungeons & Dragons čini se da se ubrzano priprema, iako je i dalje nejasno dali je taj film isti onaj na kojem je radio Manganiello ili Paramount razvija svoju verziju filma. Micronauts, s druge strane, se razvija već nekoliko godina, s J.J. Abrams’ Bad Robot Productions iza te vrlo iščekivane filmske adaptacije. S konačnom objavom datuma izlaska, možda ćemo dobiti i neke konkretnije informacije o filmu koji je započeo svoju produkciju u 2016 godini.