Nedavno smo saznali da Marvel Television razvija nove originalne serije za Disney+, a sada je Jeph Loeb otkrio nove detalje o njihovim planovima za horor serije poput Ghost Rider i Helstrom. Nakon što je partnerstvo između Marvel Television i Netflixa došlo svom kraju, fanovi su brzo saznali kako su se oni udružili s Hulu za neke nove originalne serije, poput Hit-Monkey, Tigra & Dazzler i M.O.D.O.K.

Sada, zahvaljujući Jeph Loebu, mi imamo nove informacije o tome što su Marvel i Hulu planirali dalje od početno najavljenih serija, posebno što planiraju raditi s Ghost Rider i Helstrom serijama.

Trenutno nemamo puno informacija o tim serijama, ali tijekom razgovora za Deadline, Loeb je otkrio da će nadolazeće serije biti horor, te da će biti pod banerom na koji se odnose kao “Avanture u Strah,” ima koje dijele s nazivom Marvel Stripova iz 1970tih. Bez velikih iznenađenja, Marvelov šef televizije nije otkrio puno detalja oko tih serija, ali on je objasnio da su tijekom razgovora s Hulu oni shvatili “da imaju tri ili četiri serije” koje bi mogli obuhvatiti pod “Avanture u Strah” baner. I dok su dvije očigledno Ghost Rider i Helstrom, Loeb je priznao da i dalje postoji nekoliko serija koje tek “trebaju biti otkrivene svijetu.”

Iako će mnogi ove Marvelove serije klasificirati kao horor, Loeb je rekao da to nije termin koji bi on koristio, jer je horor malo preširok termin.

“Ne, to je teror, jer kada kažete horor, to znači toliko drugačijih stvari,” Loeb je dodao. “Ono što mi volimo je ideja kako prezentirati Marvelovog heroja kojeg se zaista svi plaše i misle da je čudovište, ali, kako priča odmiče, on shvaća, oh, ja sam heroj ove priče, ja nisam negativac priče.”

S obzirom na to da Disney+ nudi paket opciju u kojoj ćete moći uzeti i Hulu s tom opcijom, slobodno možemo reći da se te serije prave i za Disney+. Ono što je možda plus je to što će vjerojatno one biti pravljene za stariju publiku i to je glavni razlog zašto neće biti direktno na Disney+ platformi.

Pa što mislite o Marvel televizijskim serijama koje će navodno otići u smjeru horora?