Originalna Game of Thrones TV serija je završena, ali priča o Westerosu i ratu između Starkova, Lannistera, Targaryen i ne mrtvih White Walkersa još nije završila na stranicama knjiga. Game of Thrones kreator George R.R. Martin i dalje ima dvije posljednje novele za izdati, prije nego priča bude završena – i fanovi su čekali osam godina za šestu i predzadnju knjigu, The Winds of Winter, da bude završena. Pa, sada fanovi imaju novi razlog za nadanje, jer je službena domena Web stranice The Winds of Winter promijenila vlasnika, te se čini da se sprema za stvarno korištenje. Osim toga, Martinov osobni blog je vidio razna ažuriranja u svojoj “Sljedeća objava” sekciji prošli tjedan.

Dakle, znači li to da A Song of Ice and Fire: The Winds of Winter napokon dolazi? Pa, Game of Thrones fanovi definitivno misle da je tako! Nadamo se samo da će uspjeti zadovoljiti fanove i kvalitetom te da ćemo ju moći svrstati među najbolje knjige. Pogledajte ispod što Game of Thrones fanovi imaju za reći na ovo novo zadirkivanje da Winds of Winter napokon dolazi:

Činjenica da kompanija koja je kupila domenu mijenja IP adrese i DNS rekorde zapravo zaista znači da se nešto događa. Promocija The Winds of Winter izlaska i prodaje je u velikoj mjeri jedina svrha toga.

Game of Thrones: The Winds of Winter može, ali i ne mora stići uskoro. Ipak, nadamo se i vjerujemo da hoće, nema pravog drugog objašnjenja.