S kontroverznom posljednjom sezonom HBO-jeve Game of Thrones serije koja je došla i prošla, u tijeku je rad na jednako očekivanoj prequel seriji. Ranije ovog mjeseca je potvrđeno da je započelo snimanje na prequel seriji u Sjevernoj Irskoj i sada, ako se ova slika pokaže točnom, čini se da je serija dobila naziv i logo: Bloodmoon.

Fanovska web stranica Watchers on the Wall izvještava da je Bloodmoon potencijalni naziv ove serije (nešto o čemu smo već prije pisali) s nazivom koji se pojavljuje na proizvodnom listu iz serije. Taj list također otkriva logo za seriju – ili barem jednostavnu verziju loga – također. Možete vidjeti ispod.

Sada, bitno je znati da HBO nije službeno potvrdio Bloodmoon kao naziv serije, a također ni logo, barem ne za sada. Moguće je da su oboje jednostavno rezervirana mjesta i to zasigurno nije jedini naslov koji je predložen za seriju. Autor George R.R. Martin je sugerirao da je naziv ove prequel serije The Long Night, iako je taj naziv korišten za treću epizodu posljednje sezone serije Game of Thrones. Ako Bloodmoon zaista i postane službeni naziv serije, moguće je da će se promijeniti izgled loga od ovog što smo sada imali prilike vidjeti, čak i ako je samo jedna profinjenija verzija ovog.

Game of Thrones procurio logo i naziv prequel serije

Kako god bude bio naziv serije, ona će biti smještena u jedan drugačiji Westeros od onog kojeg poznaju ljubitelji Game of Thrones serije. Prequel će odvesti fanove serije tisućama godina prije događaja “Game of Thrones“, serija je kronika svjetskog poniranja iz zlatnog doba junaka u najtamnije trenutke. Samo jedna stvar je sigurna: od užasnih tajni Westerosove povijesti do pravog podrijetla White Walkersa, misterija Istoka, do Starkovih legendi … to nije priča koju mislimo da znamo.

Ovo potpuno drugo vremensko razdoblje bi moglo uključivati i neka druga stvorenja, poput Mamuta. Ranije ovog tjedna, Twitter profil koji se čini da prati produkciju serije je objavio sliku nekih znakova na kojima je pokazatelj koji indicira na Mamute! Pogledajte ispod.

Jane Goldman (X-Men: First Class) je showrunnerica ove Game of Thrones prequel serije, uz pomoć kreatora franšize George R.R. Martin i redateljice S.J. Clarkson (Jessica Jones). U seriji glume Naomi Watts, Naomi Ackie, Denise Gough, Miranda Richardson, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah, Alex Sharp i Toby Regbo.