MTV filmske i TV nagrade su donijele jednu od najvećih nagrada noći – Najbolja TV serija – a pobjednik je HBO serija Game of Thrones. I dok dobitnik još nije službeno najavljen, mreža je čestitala serije Game of Thrones sa svojih službenih profila na društvenim mrežama.

Sudbina je htjela, da prošlogodišnji pobjednik – Netflixova drama Stranger Things – ne bude nominiran ove godine. Ove su godine nominirani bili mješavina pametnih komedija i drama serija, a streaming gigant Netflix uspio je biti jedini davatelj sadržaja s dvije serije na popisu (Big Mouth i The Haunting of Hill House).

Game of Thrones, epska hit serija pravljena prema knjigama George R.R. Martina, imala je svoju posljednju sezonu na HBO, i dok su fanovi uglavnom izražavali nezadovoljstvo posljednjom sezonom, broj gledatelja je bio spektakularan i čini se da su prosječni gledatelji bili zadovoljni – baš kao i glasači koji su dali seriji šansu da se oprosti na nivou.

Osim posljednje sezone serije Game of Thrones i već gore spomenutih Big Mouth druge sezone i The Haunting of Hill House, nominirani su i treća sezona serije Riverdale i Schitt’s Creek.

Što mislite o ovoj nagradi za ‘Najbolju seriju’ na MTV nagradama, posljednjoj sezoni serije Game of Thrones?