Game of Thrones kreator George R.R. Martin otkriva čudnu inspiraciju zašto ubija likove

Game of Thrones kreator George R.R. Martin otkriva čudnu inspiraciju zašto ubija likove

Malobrojni pisci bili su bezobzirni prema svojim likovima kao što je to tvorac Game of Thronesa George R. R. Martin, koji je nedavno izjavio da je kao dijete vidio kako njegovi kućni ljubimci kornjače umiru, što je dovelo do toga da prikazuje razne vrste smrti za svoje kreacije u ovoj seriji fantazije. Publika je redovito šokirana kada je vidjela kako važni likovi susreću svoju kobnu sudbinu u HBO adaptaciji njegove A Song of Ice and Fire serije novela, s Martinom koji ističe da sve proizlazi iz njegove mašte kao djeteta i njegovih opravdanja zašto se njegovi ljubimci kornjače često susreću s iznenadnim krajevima.

“Imao sam dvorac s igračkama koji je bio dovoljno velik za [dvije kornjače] u dvorištu, tako da sam stavio dvije zdjele jednu uz drugu u svome dvorcu… stvar je bila u tome da kornjače iz dućana ne žive jako dugo,” Martin je podijelio na New Jersey Hall of Fame uvodnoj ceremoniji. “Ne vjerujem da hrana koju vam daju – mali šejkovi hrane za kornjače – je dovoljno hranjiva. Tako su moje kornjače uvijek umirale, što mi je slomilo srce i morao sam smisliti neko objašnjenje zašto umiru. Pa sam odlučio da se međusobno ubijaju. Živjeli su u dvorcu i očigledno tu je bilo vitezova, kraljeva i princeza koji su se natjecali za Kornjačino Prijestolje, pa su se međusobno ubijali. ”

Game of Thrones kreator George R.R. Martin otkriva čudnu inspiraciju zašto ubija likove

Dodao je, “Tako davno prije Game of Thronesa, ‘Dvorac Kornjača’ je bio jedan od mojih prvih epoha iz mašte. I dalje ga pamtim s kornjačom koju nosim na šeširu, a ponekad i sakoom.”

Song of Ice and Fire knjige su započele 1996. godine s Game of Thrones, sa svakim dijelom koji je služio kao inspiracija za događaje sezona u TV seriji. Martin je uzeo poprilično vremena za izdavanje knjiga, s fanovima koji i dalje čekaju šestu i sedmu knjigu u seriji, forsirajući događaje TV serije u posljednjim sezonama da naprave vlastitu putanju bez Martinova vodstva. Sad kad je Game of Thrones serija završena, Martin je ranije otkrio da događaji ove serije neće promijeniti njegove konačne knjige.

“Ne, ne mijenja. To uopće ne mijenja ništa,” Martin je otkrio The Observeru o tome hoće li serija utjecati na njegov smjer knjiga. “Ne možete zadovoljiti sve, tako da morate zadovoljiti sebe.”

Priča se o raznim Game of Thrones spin-off serijama, iako je trenutno samo jedna službeno u izradi, ona koja će pratiti Kuću Targaryen.

Similar Posts