Agents of S.H.I.E.L.D. glumac Gabriel Luna će reprizirati svoju ulogu kao Ghost Rider za novo najavljenu Marvelovu igranu seriju koja će ići na Hulu streaming platformi. Jučer smo objavili da je Marvel Television potvrdio pravljenje dvije nove tv serije u suradnji s Hulu, a jedna od njih će se fokusirati na Robbie Reyesovu verziju Ghost Ridera. Sada, Variety potvrđuje da će Gabriel Luna reprizirati svoju ulogu Reyesa u novoj seriji, koja se očekuje u 2020. godini. Luna je ima sljedeće za reći nakon što su vijesti izašle:

Gabriel Luna je imao svoj debi kao Robbie Reyes u četvrtoj sezoni Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. na ABC. On je glumio tog lika u 9 epizoda četvrte sezone, ali se nije pojavio u petoj sezoni te serije. Navodno, Hulu serija fokusirana na Robbie Reyesa neće biti povezana s Agents of S.H.I.E.L.D. pričom.

Osim Ghost Rider projekta, Hulu je najavio još jednu igranu Marvelovu seriju naziva Marvel’s Helstrom. Izvršna producentica i showrunnerica serije Ghost Rider je Ingrid Escajeda. Paul Zbyszewski i Marvel TV šef Jeph Loeb će također biti izvršni producenti.

Ghost Rider i Helstrom nisu jedine Marvelove serije koje dolaze na Hulu. Ova streaming mreža također razvoja treću sezonu serije Marvel’s Runaways i nedavno su najavili veliki broj animiranih Marvelovih serija – MODOK, Howard the Duck, Hit-Monkey i Tigra & Dazzler. Te animirane serije će kulminirati u crossoveru naziva The Offenders.

Drago nam je čuti da se Gabriel Luna vraća, jer kad god se pojavio u Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. definitivno je bio najbolji dio epizode.