‘Freddy Vs Pinhead’ fanovski trailer nam daje crossover koji zaslužujemo

‘Freddy Vs Pinhead’ fanovski trailer nam daje crossover koji zaslužujemo

Postojalo je vrijeme kada je horor žanr bio pun crossover potencijala. 2013. godine, izlaskom dugo razvijanog Freddy vs Jason filma, mnogi fanovi horora su se ponadali da je sve moguće. Nažalost, nedugo nakon toga nastupila je remake faza. Ali bilo je vremena između kojih su se mnogi obožavatelji veselili sljedećem velikom crossover filmu. Jedan takav dvojac koji su mnogi zamišljali da se sukobe bio je Freddy Krueger iz franšize Nightmare on Elm Street i Pinhead iz franšize Hellraiser. Sada je jedan obožavatelj sastavio vlastiti trailer za Freddy vs Pinhead.

Ideja zapravo nije tako nategnuta, posebno ako uzmete u obzir neke završnice o kojima se raspravljalo za Freddy vs Jason kad je konačno objavljen 2003. godine. Jedan od najpopularnijih završetaka vidio bi Freddy Kruegera i Jason Voorheesea zaglavljene u paklu, spremni na dvoboj, samo kako bi ih prekinuo dolazak Pinheada iz Hellraisera.

To je koncept koji su mnogi obožavatelji nevjerojatno dobro prihvatili, a iako trejler ne sadrži element Jason Voorhees, lijepo je dobiti predstavu o tome kako bi izgledalo da su se Freddy i Pinhead zajedno sastavili. Naravno, ovaj fanovski trailer nije baš ništa posebno u pogledu originalnih snimaka.

Ali to je vješto uređen komad koji objedinjuje snimke iz prije postojećih Nightmare on Elm Street  i Hellraiser. A u tom pogledu, oni stvarno čine lijepi retro trailer stila iz 1980-ih.

https://youtu.be/89p5dzT7h5I

Za sada, međutim, ne izgleda da ćemo dobiti stvarni crossover između Freddyja i Pinheada. Ponovno se restarta franšiza Hellraiser, s odvojenim filmskim i televizijskim inkarnacijama. U međuvremenu, imanje Wes Craven planira budućnost franšize Nightmare on Elm Street . Dakle, premda vjerojatno ne postoji crossover na vidiku, možemo očekivati ​​da će Freddy i Pinhead ponovno prije ili kasnije stići na ekran.

Similar Posts