Fox promijenio datume izlaska za ‘Alita: Battle Angel’ i ‘X-Men: Dark Phoenix’ - ‘Gambit’ i dalje u izradi

Fox promijenio datume izlaska za ‘Alita: Battle Angel’ i ‘X-Men: Dark Phoenix’ – ‘Gambit’ i dalje u izradi

Nažalost 20th Century Fox je još jednom odlučio razočarati ljubitelje svojih filmova, te ih je još jednom odgodio. ‘Alita: Battle Angel’ i ‘X-Men: Dark Phoenix’ su odgođeni, ‘Gambit’ je dobio novi datum izlaska, kao i Deadpool PG-13 verzija. 

Samo koji dan nakon što su objavili prvi trailer i poster za X-Men: Dark Phoenix, na kojima stoji datum izlaska 14. veljače 2019. godine, Fox je odlučio taj film pomaknuti za 07. lipanj 2019. godine. Film je prvotno trebao izaći u studenom ove godine, pa mu je tako ovo već druga odgoda.

Fox promijenio datume izlaska za ‘Alita: Battle Angel’ i ‘X-Men: Dark Phoenix’ - ‘Gambit’ i dalje u izradi

Umjesto Dark Phoenixa, 14. veljače 2019. godine nam dolazi odgođena ‘Alita: Battle Angel’, koja je trebala doći 21. prosinca ove godine. Na njeno mjesto, Fox će staviti tek najavljeni PG-13 ‘Deadpool’ film. Fox nije otkrio ništa o tom filmu, ali mnogi vjeruju da će to samo biti editirana verzija ‘Deadpool 2’ filma.

U međuvremenu, ‘New Mutants’, koji su trebali izaći u travnju ove godine i dalje ostaju za 02. kolovoza 2019. godine.

Ono što je iznenađujuće je da je ‘Gambit’ i dalje u izradi i ne samo to, nego mu je sada Fox dao i službeni datum izlaska, koji bi trebao biti 13. ožujak 2020. godine. Ovaj film je u izradi još od 2014. godine, sve od kada je Channing Tatum izrazio želju glumiti ovog mutanta. Ali film je jako zapeo u izradi, mijenjajući razne redatelje i scenariste. Ovaj najnoviji scenarij se najavljuje kao ‘romantična ili sex komedija’. Rupert Wyatt, Doug Liman i Gore Verbinski su bili vezani za redateljsku ulogu, ali su svi odustali od tog filma. Trenutno nema redatelja vezanog uz ovaj film, tako da dok ga ne vidim u kinima neću vjerovati da će izaći.

Disneyjeva kupovina Foxa i njegove imovine se čini neminovnom i vrlo skorom, pa se vrlo vjerojatno sva ova pomicanja datuma događaju zbog toga. ‘New Mutants’ i ‘Dark Phoenix’ su gotovi proizvodi koje samo netko treba pustiti u kina. Kada će se i kako to dogoditi vidjet ćemo. Disney će gotovo sigurno raditi reboot X-Men likova, tako da je za sada samo nagađanje što će biti s ovim filmovima i likovima. Također, po internetu se piše da fanovi X-Mena nisu zadovoljni viđenim trailerom i bit će zanimljivo vidjeti kako će Disney postupiti s tim filmovima kada dođu u njegovo vlasništvo, a vrlo je vjerojatno da će doći prije izlaska u kina.

Similar Posts