Novi naslov nakladnika Fokus na hit stiže u naše knjižare krajem listopada!

IMAM DOKAZ DA BOG POSTOJI“

Kad je istraživački novinar Ross Hunter primio poziv dr. Harryja Cooka, u kojem mu je stari povjesničar umjetnosti decidirano tvrdi točno to – da posjeduje dokaz o postojanju Boga – nije ni slutio koliko će mu taj poziv promijeniti život.

A možda i svijet kakav poznajemo.

U napetom avanturističkom trileru „Krunski dokaz“, jedan od najboljih i najnagrađivanijih pisaca trilera i kriminalističkih romana na svijetu, Peter James propituje što bi se smatralo nepobitnim dokazom Božjeg postojanja i koje bi posljedice to moglo imati po svjetske religije, korporativni svijet i međuljudske odnose.

FOKUS NA HIT S PONOSOM PREDSTAVLJA: Krunski dokaz - Peter James

Roman „Krunski dokaz“ plod je Jamesovog 20-godišnjeg istraživanja i stotinama razgovora s uglednim znanstvenicima, teolozima i ateistima na koje ga je ponukao poziv nepoznatog muškarca koji je tvrdio kako ima nepobitan dokaz postojanja Boga.

Međunarodno višestruko nagrađivani britanski pisac i TV i filmski scenarist Peter James objavio je 35 romana koji su prevedeni na 37 jezika i prodani u 20 milijuna primjeraka diljem svijeta.

„Krunski dokaz“ Petera Jamesa u pretprodaji je na webshopu izdavača (www.fokusnahit.com), a u knjižare stiže krajem listopada. Pratite!

PRIJEVOD S ENGLESKOG: Josipa Šiklić
ISBN: 978-953-349-133-2
BROJ STRANICA: 536
CIJENA: 149 kn

 

Fokus mediji
Kontakt za medije: Iva Tomečić
e-mail: [email protected]