Sarah J. Maas – Carstvo oluja (Throne of Glass #5)

O autorici:
SARAH J. MAAS autorica je serijala Prijestolje od stakla koji se sastoji od knjiga Prijestolje od stakla, Kruna ponoći, Nasljednica vatre, Kraljica sjena i najnovijeg dijela Carstvo oluja kao i prethodnice serijala pod naslovom Ubojičina oštrica. Prvu knjigu serijala Prijestolje od stakla napisala je već sa 16 godina. Taj njezin prvijenac preveden je na 35 jezika, a i danas ruši rekorde u prodaji.

Zahvaljujući ovom serijalu, dospjela je na vrhove top lista New York Timesa i USA Todaya te na brojne druge diljem svijeta. Sarah je rođena u New Yorku, a trenutačno živi sa suprugom u Pennsylvaniji.

Fokus na hit najavljuje nastavak iz serijala Prijestolje od stakla
Radnja knjige:
BORBA SE NASTAVLJA…

Dugačak put do prijestolja za Aelin Galathynius tek je započeo. Dok se kraljevstva Erileje raspadaju oko nje i prijeti opći rat, neprijatelji postaju saveznici, a dojučerašnji saveznici izdajnici koji joj žele oteti krunu Terrasena. Aelin od mračnih sila mora zaštititi sve do kojih joj je stalo. Zato će morati uroniti u neistražene dubine čarolije, riskirati vlastiti život i živote voljenih, ali i prepustiti se vlasti neprijatelja.

Kroz bitke i krv, izdaje i žrtve Kraljica vatre konačno otkriva tajne predaka, strastvenu ljubav i snagu odanog prijateljstva. Ali jedina šansa za spas Kontinenta krije se u očajničkoj potrazi koja može označiti kraj njezina svijeta i svega što joj je važno.

PRIJEVOD: Ivan Jovanović
BROJ STRANICA: 640
ISBN: 978-953-349-168-4
GODINA IZDANJA: 2020
UVEZ: Meki
CIJENA: 129 kn
CIJENA U PRETPRODAJI NA WEBSHOPU: 116 kn + besplatna dostava

Knjiga će u knjižarama biti dostupna od 1. listopada.