Star_Wars

Filmski trailer: Star Wars Saga

Nakon 10 godina suše među Star Wars filmovima, fanovi su napokon došli na svoje, prošle godine, s filmom Star Wars: The Force Awakens, kojeg je pratio spin-off film Rogue One: A Star Wars Story prošlog mjeseca. 

Oba filma su bili ogromni hitovi u kinima, ulazeći u novu eru Star Wars filmova, koje će samo rasti i rasti. Bit će uvijek puno fanova, koji će željeti gledati originalnu trilogiju i prequele, ali za one koji ne žele maratonsko gledanje filmova ili se samo žele podsjetiti radnje, jedan YouTube korisnik je prikazao cijelu priču od osam filmova, kroz video od dvije minute.

YouTube korisnik Dylan Trost je isjekao dijelove iz svih sedam prvih filmova, plus neke dijelove Rogue One, kako bi ih složio u video od dvije minute i 17 sekundi.

Iako video nije poslagan kronološki, počinje s dijelovima od prvog prequela, 1999 A Phantom Menace, sa snimkama Jedi učitelja Qui-Gon Jinn (Liam Neeson) u bitci s Darth Maul (Ray Park), ali se trailer najviše fokusira na Anakin Skywalker, kojeg glume Jake Lloyd i Hayden Christensen, vodeći u originalnu trilogiju i onda scene iz 2015 The Force Awakens.

Pa dok čekate Star Wars: Episode VIII, podsjetite se na sve što se događalo s ovim dvo minutnim trailerom.

 

Filmski fan trailer

Similar Posts