Sandy Wexler (Adam Sandler) je talentirani manager, koji radi u Los Angelesu u 1990-tima, marljivo predstavlja skupinu ekscentričnih klijenata na rubu estrade. 

Datum izlaska filma:
 

14. travanj 2017 (USA)

Žanr filma:

Komedija

Redatelj:

Steven Brill

Scenarist:

Dan Bulla, Tim Herlihy

Glumci:

Adam Sandler, Kevin James, Terry Crews

sandy_wexler

Jennifer Hudson

Adam Sandler se ponovno vraća s još jednim Netflixovim filmom. Sandy Wexler je treći, od ukupno četiri komedije za koje je napravio ekskluzivni ugovor s Netflixom.

Dva prijašnja filma su mu The Ridiculous 6 i The Do-Over, oba su očajno prihvaćena i od strane gledatelja i kritike, ali su ta dva jedna od najvećih Netflixovih filmova do sada.

Netflix će imati premijeru filma Sandy Wexler 14. travanj 2017. Film neće ići u kina, nego kao i prijašnja dva njegova filma, imat će premijeru na Netflixu, s jednako pozornosti kao i bilo koji drugi blockbuster.

U ovom Netflixovom filmu uz Adama Sandlera još glume i Kevin James (True Memoirs of An International Assassin), Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, Ultimate Beastmaster), Lamorne Morris (New Girl), Nick Swardson (The Do-Over), Rob Schneider (Real Rob, Grown Ups), Jane Seymour (Wedding Crashers), Grammy dobitnik Aaron Neville, Arsenio Hall i ostali.

Za sada smo dobili samo teaser trailera, ali pratite nas i uskoro ćete moči vidjeti i cijeli trailer.

 

Trailer filma