Radnja je smještena u 2024-tu, Logan i Profesor Charles Xavier moraju se nositi s gubitkom X-Mena dok korporacija pod vodstvom Nathaniel Essex uništava svijet.

Datum izlaska filma:

02. ožujak 2017 (HR)

Žanr filma:

Akcija, drama, sci-fi

Redatelj:

James Mangold

Scenarist:

Michael Green, Scott Frank

Glumci:

Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Doris Morgado

Logan je treći nastavak filmova o izrazito popularnom X-Menu, Wolverine. Prva dva filma iako dosta popularni, nisu baš dobro prihvaćeni od strane gledatelja. Imali su dosta mana, pogotovo prvi (Deadpool), ali meni su svejedno ok filmovi.

Hugh Jackmanu će ovo biti deveti film u kojem glumi Wolverina, točnije glumio je u svim X-Men filmovima osim Deadpoolu. U nekima samo kratka pojavljivanja, a u većini jedan od glavnih ili glavni lik. Nakon 17 godina što je glumio Wolverina, najavio je da mu je ovo zadnji film u kojem će ga glumiti, nadam se da nije tako. Navodno Ryan Reynolds ga pokušava nagovoriti da bar još jednom glume zajedno u nekom Deadpool/Wolverine filmu.

U ovom filmu ćemo ponovno imati priliku vidjeti i Patrick Stewart kao Charles Xavier / Professor X, te neke nove likove poput, Richard E. Grant kao Zander Rice, Boyd Holbrook kao Donald Pierce, Stephen Merchant kao Caliban, te Dafne Keen kao Laura Kinney.

U nastavku možete pogledati oba trailera za film Logan.

 

Filmski trailer