Vin Diesel, glavni glumac i producent devetog nadolazećeg nastavka Fast & Furious serijala objavio je na Instagramu da možemo očekivati povratak dviju svjetski poznatih glumica koja smo već imali prilike vidjeti u ovom serijalu.

Charlize Theron i Helen Mirren su svoj debi imale u trenutno posljednjem, osmom nastavku. Charlize je glumila glavnu negativku i cyber-teroristicu Cipher koja je okrenula Doma protiv njegove obitelji. Pa iako su joj pozitivci na kraju pomrsili planove, Cipher je na kraju filma pobjegla što ju čini prvim negativcem u serijalu koji na kraju nije završio u zatvoru ili grobu, barem ne zasad.

Helen Mirren je svoj debi također imala u osmom nastavku, i to kao majka Owena i Deckarda Shawa, dvojice plaćenika koji su tijekom serijala prošli put od negativaca do tzv. anti-pozitivaca jer su čak i oni sa Domovom obitelji djelili zajedničkog neprijatelja – Cipher. Osim toga, Mirren ćemo gledati i sljedećeg mjeseca u spin-off filmu Hobbs & Shaw u kojem će se naći u istoj ulozi, a sada je službeno da će ulogu reprizirati i treći put.

Povezano: Fast & Furious 9: Službeno započelo snimanje; glumci objavili slike i video sa seta

Osim njih dvije, Vin nas je podsjetio i na već od prije potvrđenog Johna Cenu koji će biti novopridošlica serijalu. Njegova uloga je zasad još nepoznata.

Osim Vina, možemo očekivati povratak ostalih poznatih imena: Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster i Ludacris. Film režira još jedan povratnik u serijal – Justin Lin, prema scenariju Daniela Caseya.

Fast & Furious 9 je trenutno u trećem snimajućem tjednu. Film u kina dolazi 22. svibnja 2020.