Deveti nastavak Fast and Furious franšize, naziva F9, bi mogao otići u svemir.

Rapper i Fast and Furious redoviti glumac Ludacris naizgled je aludirao na mogućnost odlaska F9 filma u svemir u nedavnom intervju za The Hollywood Reporter. Serija se borila protiv gotovo svih krajnosti na zemlji tijekom svog 19-godišnjeg srebrnog ekrana, a obožavatelji su se zapitali hoće li ili kada će serija konačno otići u svemir.

Nakon što je Julia Cunningham iz THR-a zamislila nekoliko scenarija za blockbuster, uključujući i svemir, Ludacris je probudio tu mogućnost.

“Reći ću da ste vrlo intuitivni jer ste rekli nešto ispravno, ali neću vam to otkriti,” rekao je Ludacris.

Cunningham je rekla glumcu da ona vjeruje kako on aludira na svemir i upravo je tada Ludacris rukom prekrio usta. Zatim je rekao “Ne znam što ste rekli,” ponašajući se kao da nije čuo da Cunningham govori o svemiru.

Ludacris nije prvi vezan za film koji nagovještava svemir. Polygon je pitao pisca Chrisa Morgana, koji je napisao svaki Fast and Furious film od 2006. godine i Tokyo Drift, hoće li franšiza ikad tamo stići.

“Ništa nije nemoguće,” rekao je Morgan. “Apsolutno ništa. Jednostavno mora biti cool i mora biti dobro. Znate, u tome je stvar.”

Da nismo pogođeni pandemijom COVID-19, već bismo znali ide li F9 u svemir ili ne, jer je film prvobitno trebao biti objavljen 22. svibnja ove godine. Međutim, odgođen je za travanj 2021. ranije ove godine kao posljedica pandemije. F9 nije jedini Fast & Furious projekt odgođen zbog pandemije jer su i Fast & Furious Crossroads kasnili.