Prvi trailer za The Batman napokon je stigao i sigurno ispunio očekivanja. Tijekom filmskog panela DC FanDome, redatelj i koscenarist Matt Reeves ostavio je obilje nagovještaja o tome što obožavatelji mogu očekivati, potvrdivši da je samo oko 25 – 30% snimljeno kad je snimanje zaustavljeno u ožujku.

Imajući to u vidu, prilično je nevjerojatno misliti da čak imamo i trailer, a Reeves je ranije objasnio da Batman slijedi Viteza Tame u svojoj drugoj godini dok pokušava istražiti niz ubojstava vezanih za povijest Gotham Cityja i njegove obitelj. Međutim, u ovom trenutku svoje budne karijere, “pokušava shvatiti što može učiniti da promijeni ovo mjesto… još uvijek nema učinak kakav želi.”

Reeves je potvrdio da Selina Kyle u ovom trenutku nije Catwoman, dok “Oz” mrzi da ga zovu Penguin (Colin Farrell u ovom prvom pogledu na film potpuno je neprepoznatljiv). Čak se i Riddler tek počinje tražiti, a Andy Serkis Alfred Pennyworth također obećava da će biti različit od svega što smo do sada vidjeli na filmskom platnu.

Chinatown i Taxi Driver bili su među Reevesovim nadahnućima i definitivno zvuči kao da se možemo veseliti posve novom pogledu na Batmana. To je vidljivo i iz ovog nevjerojatnog trailera: