Sve od DC Comics i Warner Bros. Pictures ambicioznog pokušaja da započne svoj povezani svemir filmovima Man of Steel nastavkom Batman v Superman: Dawn of Justice, oni su imali veliki broj zastoja u pokušajima kopiranja Marvelovog Filmskog Svemira. Ali Flash glumac Ezra Miller je nastavio biti uvjeren u to da će Scarlet Speedster uskoro dobiti svoj solo film, unatoč zastojima i previranjima iza kulisa s tri različita redatelja.

Ali nova priča iz Variety zvuči kao da za The Flash film i dalje ima nade, te da će se Miller vratiti tom poslu čim završi s Wizarding World. Izvještaj iz Variety kaže:

“Miller, koji glumi ultra-brzog superheroja The Flasha, će dobiti svoj solo DC film čim završi svoj rad na Harry Potter spin-off seriji Fantastic Beasts.”

Produkcija filma 'The Flash' pomaknuta

Sada, Variety možda radi sa starim informacijama, jer već dugo nismo čuli ništa važno o The Flash filmu osim Millera osobno.

“Tko god zna išta o Barry Allenu zna da on uvijek kasni,” Miller je pojasnio. “Ali onda kada on jednom dođe, on obavi stvari. A to je upravo način na koji produkcija filma nastavlja. Mi malo kasnimo.” “Ali razlog zbog kojeg kasnimo,” glumac je nastavio. “A ovo je živa istina… Mi smo svi – a ja uključujem i sebe u ovo – mi smo vrlo pedantno fokusirani na pravljenje ne samo jednog od najboljih superherojskih filmova svih vremena. Nego će ovo također biti i poklon fanovima.”

‘The Flash’ film uskoro započinje snimanje

Nedugo nakon toga su stigle informacije da je Miller u sukobu s WB i novim redateljima John Francis Daley i Jonathan Goldstein oko skripte, te da on radi na svojoj tamnijoj skripti zajedno s piscem stripova Grant Morrisonom. To dolazi više od godinu dana nakon što je The Flash redatelj Rick Famuyiwa napustio projekt zbog kreativnih nesuglasica sa studijom.

Miller, kao i drugi Justice League glumci, je potpisao ugovor koji ga veže za buduće Warner Bros. projekte, a taj je ugovor navodno istekao u svibnju. Od tada nije bilo novih informacija jesu li onu produžili taj ugovor, te hoće li to u konačnici dovesti do The Flash filma ili su se potiho razišli svatko na svoju stranu.

Nadamo se da ćemo uskoro dobiti i neke službene informacije od WB o The Flash filmu.