I dalje čekamo saznati tko će biti izabran za ulogu Nightmare u  Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ali imamo jednog odličnog kandidata za taj posao. Ovo, zahvaljujući umjetniku BossLogic, koji je napravio fanovski poster u kojem je Eva Green prikazana kao Marvelov zlikovac, koja bi trebala stvarati velike probleme Sorcerer Supremeu u nadolazećem nastavku. U ovim trenucima, to je samo interesantan izbor za glumicu, ali može li tu biti više?

Prvo, ovaj poster što je BossLogic napravio je vrlo impresivan. Uglavnom je crno bijeli, s jedinim pravim nagovještajem boja u očima Nightmarea, koje su očekivano zelene boje. Eva Green izgleda opako u sredini postera, sa Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) i Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) na svakoj strani. Umjetnik je ovo imao dodati u svom opisu postera.

“Pa ja sam htio raditi na #DrStrange 2 komadu, a u ovom prvom posteru sam se htio fokusirati na negativca, Nightmare u ovom slučaju, glasine kruže da je #evagreen promatrana za tu ulogu i ja sam u potpunosti za to. Ona je zastrašujuća žena, ali i predivna u isto vrijeme.”

Eva Green je Nightmare u 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' fanovskom posteru

Ima dosta toga za razgovarati nakon ovakvog opisa. Prvo, Eva Green, koja je poznata po svojim ulogama u filmovima poput Casino Royale i ovogodišnjeg Dumbo remake filma, između mnogih drugih projekata, je cijenjena glumica koja bi vrlo vjerojatno mogla prihvatiti ulogu u ovom filmu. Međutim, važno je i spomenuti da je Nightmare, na stranicama Marvelovih Stripova, uglavnom prikazan kao muškarac. Tako da je moguće da će Marvel i redatelj Scott Derrickson zamijeniti spol ovom negativcu u Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmu.

Kao što je BossLogic rekao, on je čuo glasine o izboru Eve Green za tu ulogu. Tako da to ne trebamo uzimati drugačije osim glasine za sada. Međutim, treba dodati, da je umjetnik isto tako unaprijed najavio kako je čuo glasine da je Robert Pattinson u utrci za ulogu Bruce Waynea u The Batman filmu, puno prije nego je to postalo službeno. Tako da je vrlo moguće da je zaista čuo nešto oko ove uloge.

5 Najboljih filmova Eva Green

Za one koji ne znaju, Nightmare je vladar (možda vladarica) Dimenzije Snova u koju dovodi mučene ljude u snu i jaše konja po imenu Dreamstalker. Lik se prvi puta pojavio u Strange Tales #110, a napravili su ga Stan Lee i Steve Ditko. Nightmare je jedan od najvažnijih Doctor Strange negativaca, zajedno s Mordo i Dormammu.

Malo je toga za sada poznato o Doctor Strange 2 filmu. Scott Derrickson je izjavio da će to biti prvi strašni MCU film, koji će imati gotičke horor elemente. Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u kina 07. svibnja 2021. godine. Ispod pogledajte poster s BossLogicovog Twitter profila.