Elizabeth Debicki, glumica poznata kao Ayesha iz filma Guardians of the Galaxy Vol. 2 i Alice iz filma Widows, priključila se zajedno sa Robertom Pattinsonom, poznatom po serijalu Twilight, novom filmu Christophera Nolana o kojem se ne ništa ne zna osim datuma izlaska – 17. srpanj 2020. Osim njih, u filmu će glumiti i John David Washington, koji je glumio u prošlogodišnjem Oscarovskom filmu, BlacKkKlansman zbog kojeg je dobio i nominaciju za Zlatni Globus.

Christopher Nolan je definitivno jedan od najboljih i najupečatljivijih redatelja današnjice, zbog čega ne čudi činjenica da je ovaj film već sad privukao pozornost publike iako se još ne zna ni njegov naslov, ni okvirna radnja, ni mjesto radnje, ni vrijeme radnje, ništa! Osim redatelja, datuma izlaska i sada prvih troje najavljenih glumaca, Warner Bros., koji distribuira film, nas drži u vrlo gustoj magli. Iako se kod određenih izvora šuška da će sigurno biti riječ o akcijskom spektaklu, koji će biti kompletno snimljen u IMAX-u.

Nolan je nedavno završio scenarij ovog filma, a Warner Bros. je datum izlaska postavio na sredinu srpnja što je njihov klasični vremenski okvir za ovog redatelja. Nolanov prethodni film, Dunkirk, izašao je u isto vrijeme 2017. i zaradio $526 milijuna na svjetskoj razini te je, kao i svi Nolanovi blockbusteri dosad, pobrao sve same pohvale u svim segmentima te osvojio tri Oscara. Uz to je Dunkirk prvi Nolanov film koji mu je donio nominaciju za Oscara u kategoriji Najboljeg redatelja.

Iako Warner i Nolan na ovom filmu rade što je više moguće ‘ispod radara’, neke konkretne informacije će kad-tad morati izroniti, ali Nolan nam je pokazao kroz proteklih 15-ak godina da u njega možemo imati povjerenja i da će nam sigurno predstaviti još jedan film vrijedan divljenja.