EEgmont: Povežite se s djecom čitajući im “Petominutne priče”

Egmont: Povežite se s djecom čitajući im “Petominutne priče”

“Petominutne priče” s Disneyevim junacima

Jedan od najboljih načina za povezivanje s djecom je upravo kroz čitanje. Zašto baš čitanje? Kad roditelji čitaju zajedno s djecom, povezuju se s djetetom, grade zajednički odnos i stvaraju zajednički interes. Djeca u ugodnm okruženju vlastitog doma uranjaju u svijet mašte, nekih drugih svjetova, destinacija i likova. Roditelj dijete nježno vodi kroz to putovanje, a dijete se osjeća voljeno i sigurno te se time stvaraju povezanost i lijepa sjećanja na djetinjstvo koja nas prate čitav život.

Zajedničko čitanje je smirujuća aktivnost idealna za večer nakon napornog dana kada se dijete može u blizini roditelja opustiti i pripremiti za spavanje. Djeca vole rituale jer im je tako lakše uspostaviti red i ritam u vlastitom životu, a više od svega vole druženje s vlastitim roditeljima.
Egmont: Povežite se s djecom čitajući im “Petominutne priče”Baš iz tog razloga da poveže djecu i roditelje te da sudjeluje u stvaranju ljubavi prema čitanju od najranije dobi, Egmont je izdao kolekciju od 20 Disneyevih slikovnica koja će djecu uvesti u svijet najpopularnijih Disneyevih junaka i učiniti da čitanje postane zabavna obiteljska aktivnost. U kolekciji „Petominutnih priča“ djeca i roditelji će uz pomoć pustolovina Disneyevih likova izvući vrijedne pouke o prijateljstvu, obitelji, dobrim djelima, sreći te ostalim temama važnim u životu svakog djeteta i roditelja.

U prvoj knjizi Petominutne priče o prijateljstvu  Disneyevi likovi poput Mickeya Mousea, Winnieja Pooha, princeze Tijane, i ostalih, uče nas kako pomoći prijateljima, kako im se ispričati te kako ih razveseliti. Svaka knjiga sadrži pet priča, a čitanje svake traje oko 5 minuta. Pogledajte što nas čeka klikom na kratki VIDEO .

Prva knjiga izlazi danas, 7. veljače 2020. po promo cijeni od samo 14.90 kn, a svaki petak izlazi novi nastavak kolekcije, sve do 19. lipnja kad izlazi posljednja slikovnica.

Similar Posts