Prošle su godine od kada su Warner Bros. i DC najavili da će Dwayne Johnson glumiti Shazam negativca Black Adama u svom solo filmu, a sada napokon znamo kada bi produkcija na njemu trebala početi. 

I dok već dugo vremena nismo čuli nikakve pomake oko ovog filma, sada nam napokon stižu vijesti o početku produkcije.

U razgovoru za Variety kako bi promovirali svoj novi film Fighting with My Family, predstavnici Dwayne Johnsonove i Dany Garcine produkcijske kompanije Seven Bucks Productions su rekli da se nadaju kako će produkcija na Black Adam filmu započeti 2020:

“Također se nadamo uskoro početi raditi na nekoliko velikih projekata poput “Black Adam” i naš cilj je započeti rad na tome u 2020. godini. Skripta se dobro razvija i mi smo u fazi njezinog poliranja i nadamo se uskoro naći redatelja za taj film. Mnogo ljudi već smatra Dwaynea superherojem, tako da bi napokon vidjeti ga na velikim ekranima kako glumi DC lika bilo ispunjenje sna za nas.”

Iako smo slične izvještaje vezane uz Black Adam film slušali dugo vremena, lijepo je znati da su Dwayne Johnson i kompanija i dalje zainteresirani za pretvaranje ovog filma u stvarnost. Ovaj puta je izvještaj još i slađi jer smo napokon dobili i godinu kada bi produkcija trebala započeti.

Što mislite o ovome? Vjerujete li da će Dwayne Johnson glumiti Black Adama i zaista započeti produkciju u 2020. godini?