Dwayne Johnson na snimanju filma 'Red Notice' nije mogao ući u Porschea

Dwayne Johnson na snimanju filma ‘Red Notice’ nije mogao ući u Porschea

I dok su gotovo sva kašnjenja sa produkcijom filmova u Hollywoodu ove godine rezultat epidemioloških mjera i karantene uzrokovane zbog još uvijek prisutne pandemije COVID-19, Red Notice je, uz te epidemiološke, imao i neke druge probleme.

Glavni glumac Dwayne Johnson nedavno je objavio da je snimanje završeno, ali je i podijelo anegdotu sa snimanja u kojoj, zbog svoje velike građe (195 cm, 120kg) nije mogao stati u niski sportski auto Porsche Taycan, a to mu i nije prvi put da zbog svoje mase nije mogao stati u sportski auto. Nije uspio ući ni u Ferrarija kad je snimao Ballers.

Dwayne je, naravno, tu anegdotu fino iskoristio te podijelio još jednu sliku sa snimanja, a usput se i našalio na svoj račun:

Iako se o samoj radnji filma ne zna ništa više od već poznatog i ne baš detaljnog kratkog sadržaja, poznato je da će film pratiti Dwaynea Johnsona kao federalnog agenta koji dobije nalog da uhiti najveću kradljivicu skupocjenih umjetnina koju će glumiti Gal. Ryanov lik je opisan kao “najveći svjetski prevarant”, koji bi u filmu trebao igrati dvostruku igru između te dvije strane.

Film je snimanje započeo u drugom mjesecu ove godine, i trebao je biti gotov do ljeta. No produkcija je bila stavljena na višemjesečno čekanje, zbog čega se i produkcija Johnsonovog Black Adama morala odgoditi do daljnjeg. Johnson je prije dva mjeseca bio i pozitivan na COVID-19, ali brzo se oporavio i vratio na posao. Sâm Johnson je rekao da je produkcija imala najstrožije preventivne mjere u cijelom Hollywoodu.

Red Notice je Netflixov najskuplji projekt dosad, težak čak 150 milijuna dolara. A dogovorene plaće od 20 milijuna (po glavi) koje će biti isplaćene Dwayneu i Gal učinili su ih najplaćenijim glumcima ove godine. Film trenutno nema točan datum izlaska (osim da će izaći sljedeće godine), ali dobra vijest je da kao film koji dolazi izravno na streaming servis, neće biti meta ukoliko se masovne odgode kino-naslova nastave i u sljedećoj godini (jezik pregrizo).

Similar Posts